Noi informaţii ies la iveală în cazul dispariţiei lui Abel Apostol VIDEO

Bărbatul care este acuzat că l-a ucis pe afaceristul arădean Abel Apostol a spus că îi este frică acum pentru familia lui. În plus, soţia sa face acuzaţii uluitoare despre bărbatul dispărut de mai bine de un an: el ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de buletine false, informează România TV. Avocatul suspectului cere acum eliberarea clientului său pe motiv că nu a existat niciun cadavru în acest caz.

30 iun. 2014, 15:43
Noi informaţii ies la iveală în cazul dispariţiei lui Abel Apostol VIDEO

De mai bine de un an, suspectul Adrian Buleu, fost partener de afaceri cu Abel Apostol, se află după gratii. Asta, deşi nu a fost găsit cadavrul afaceristului despre care anchetatorii susţin că este mort. Acum, avocatul suspectului a cerut ca bărbatul să fie cercetat în libertate.

Nu există probe, nici măcar probe indirecte, din care să rezulte că Abel Apostol ar fi decedat. În opinia mea şi în opinia familia inculpatului, acesta ar fi plecat în America„, a spus avocatul.

Citeşte şi Ipoteză ŞOC în cazul afaceristului Abel Apostol

Pentru prima dată, şi soţia suspectului a dat declaraţii. Femeia îşi apără soţul şi susţine că este terorizată de familia lui Abel Apostol.

Sunt ameninţată în permanenţă şi am fost ameninţată încă de la început, de când soţul meu a fost arestat. Mai mult, fiul său a venit cu maşina în restaurant să urce cu maşina pe mine. Amanta soţului meu declară încă din faza de cercetare penală că Abel i-a făcut un buletin pe un alt nume, de care s-a folosit şi a plecat în străinătate după soţul meu. Ţinând cont de acest aspect, pot să îmi pun întrebarea de ce nu a făcut Abel tot aşa un act de identitate cu care să fi părăsit ţara„, a declarat Alina Buleu, soţia acuzatului.

Citeşte şi Anchetatorii au o nouă pistă în cazul morţii afaceristului Abel Apostol. Vezi ce spune soţia VIDEO

De cealaltă parte, familia lui Abel Apostol cere ca magistraţii să-l condamne la închisoare pe viaţă pe Adrian Buleu.

Abel Apostol a dispărut de la baza sportivă pe care o deţinea pe malul Mureşului anul trecut pe 1 mai. Cazul seamănă izbitor cu cel al dispariţiei Elodiei. Asta pentru că nici în acest dosar cadavrul nu a fost găsit, iar un suspect a ajuns totuşi după gratii.

Citeşte şi Un an de la dispariţia lui Abel Apostol. Cadavrul bărbatului nu a fost găsit nici acum