Scandal de proporţii. Şef din Poliţie, surprins în timp ce făcea sex cu o prostituată FOTO

Şeful unui inspectorat de poliţie din sudul ţării a aterizat în centrul unui scandal de proporţii, după ce şi-a înşelat nevasta cu o prostituată celebră, care l-a înregistrat chiar în timpul partidelor de amor.

28 nov. 2018, 11:01

Georgiana, o olteancă fierbinte care pozează în studentă silitoare, a reuşit să prostească în ultimul hal un ditamai şeful din Poliţia Română, scrie spynews.ro. Timp de câteva săptămâni, individa – viitoare avocată – a fost amanta secretă a celui mai influent poliţist din judeţ şi a reuşit să-i sucească atât de tare minţile, încât acesta ajunsese să fugă de lângă nevastă şi copii, pentru a face prostioare. Culmea, D., şeful de inspectorat, n-a fost capabil să afle detalii despre trecutul amantei, semn că flerul de anchetator s-a cam înmuiat la apariţia bombei sexy. 

Citește și Povestea unei prostituate ajunse la Roma. „Mi-a dat câteva prezervative şi un pachet de şerveţele umede”

Astfel, „studenta silitoare” este, de fapt, o individă condamnată penal pentru prostituţie, cu acte-n regulă. De asemenea, în urmă cu doar câţiva ani, aceasta a pozat sexy pentru o publicaţie „colorată” şi a fost vedeta unui scandal sexual cu VIP-uri, afacerişti şi fotbalişti, indivizi care apelau frecvent la serviciile ei. Dar, cum uneori dragostea este oarbă, poliţistul a omis să scotocească prin trecutul amantei, crezând-o pe cuvânt că este o tocilară aflată la prima aventură cu un bărbat însurat.