Scandalul dintre Prigoană şi Bahmuţeanca continuă: „Poate să facă şi sex în direct ca să aibă raiting”

Relaţia dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu este o una bazată doar pe scandaluri răsunătoare şi divorţuri "fără număr". Noul scandal care s-a iscat în familia Prigoană este unul fără precedent, datorită acuzelor grave care se aduc ambilor parteneri. Cum situaţia cam scapă de sub control, Adriana Bahmuţeanu ar dori să divorţeze definitv de soţul ei.

18 dec. 2014, 10:14
Scandalul dintre Prigoană şi Bahmuţeanca continuă: „Poate să facă şi sex în direct ca să aibă raiting”

Silviu Prigoană este tare supărat pe soția lui, Adriana Bahmuțeanu, pentru că aceasta i-a cerut din nou divorțul, care se pare că de data aceasta ar fi definitv. Acest divorţ vine la doar doi ani după ce se împacaseră, în urma celei de-a șasea despărțiri, potrivit Libertatea.

Pentru că decizia Adrianei a venit ca un trăsnet asupra lui Prigoană, fostul deputat a început să îi aducă acuze grave soţiei, spunând că:  „Am primit azi un SMS de la Adriana. Mi-a spus că vrea să divorțeze, apoi că nu mai vrea. Eu cred că ea are o problemă cu ratingul. Am văzut că i-a pus unul mâna pe sâni în direct, poate o să facă și sex în direct ca să aibă rating. Eu i-am spus că nu o divorțează televiziunea, ci instanța. (…) E o târâtură”,  a declarat Prigoană la o emisiune TV.

Citeşte şi  Prigoană şi Bahmu fac, din nou, CIRC la TV: A muşcat mâna care i-a dat de mâncare