A aflat că soţul ei a murit într-un accident în timp ce prezenta ştirile. Reacţia prezentatoarei de ştiri este uimitoare

O prezentatoare Tv din India a aflat în direct, în timp ce prezenta știrile, că soțul ei a murit într-un accident rutier. Aceasta şi-a stăpânit lacrimile şi a continuat să prezinte ştirile până la final.

09 apr. 2017, 17:29
A aflat că soţul ei a murit într-un accident în timp ce prezenta ştirile. Reacţia prezentatoarei de ştiri este uimitoare

Supreet Kaur și-a dat seama că soţul ei a fost implicat într-un accident rutier mortal, în timp ce imaginile erau difuzate la postul pe știri pentru care ea prezenta. Uimitor este faptul că prezentatoarea TV a continuat să prezinte știrile încă 10 minute, până la final.

Harshad Kawade, soțul prezentatoarei TV, se afla într-un autoturism care a fost implicat într-un accident rutier grav.

„Autoturismul era complet avariat, trei oameni au murit, iar alte doua persoane au fost rănite grav”, a declarat un agent de poliție.

„În timp ce citea știrile, și-a dat seama că era mașina soțului ei. Chiar dacă reporterul prezent la fața locului nu a specificat numele victimelor, echipa și-a dat seama că ea a intuit ce s-a întâmplat. Și echipa de producție aflase acest aspect, dar nu i-a putut spune, fiindcă era în direct. Profesionalismul și datoria față de această meserie au ajutat-o să continue să prezinte stirile pentru încă zece minute. Imediat ce camerele au încetat să mai filmeze, ea a început sa își sune rudele și să izbucnească în lacrimi. După aceea, a părăsit platoul pentru a se îndrepta către locul accidentului”, a spus un coleg de la același post TV, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Simona Gherghe, fotografie controversată cu puţin timp înainte de naştere. Ce spun fanii vedetei FOTO