A CĂLĂTORIT 11.000 de KILOMETRI pentru a-şi vedea IUBIREA, dar a fost la un pas de moarte după ce a întâlnit-o

Un tânăr din America a fost la un pas de moarte după ce a călătorit în China pentru a se întâlni cu o tânără pe care a cunoscut-o pe internet.

05 mart. 2015, 09:21

Băiatul de doar 18 ani, cunoscut sub numele de Pratt, a călătorit peste 11.000 de kilometri, din Ohio, până în Jianghsan, pentru a vizita o fată pe care a cunoscut-o pe internet, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi DRAGOSTEA nu mai durează trei ani. A fost descoperită FORMULA IUBIRII ETERNE

Cu toate acestea, întâlnirea nu a decurs aşa cum trebuia, fata l-a respins, cei doi s-au certat, iar de supărare, adolescentul s-a îmbătat. Ulterior, el a fost găsit la un pas de moarte, în şoc hipotermic şi în stare de inconştienţă, pe malul unui râu.

Era inconştient şi zăcea în propria vomă. Părea că a căzut în apă, pentru că hainele şi încălţămintea îi erau ude. Era atât de beat, încât s-ar fi putut îneca foarte uşor„, au declarat autorităţile.

Citeşte şi Horoscop: Cât de obsedat este în dragoste, în funcţie de zodie. Află cum te fereşti de un bărbat toxic

Adolescentul a ajuns la spital, unde, într-un final, şi-a revenit. Mai mult, în timpul beţiei, el şi-a pierdut toţi banii şi a realizat că nu mai avea bani de hotel, însă managerul l-a lăsat să mai doarmă o seară pe gratis, fiind înduioşat de poveste. Mai mult, şi fata pentru care Patt venise în China a fost găsită, însă aceasta nu a mai vrut să vorbească cu el, blocându-i ulterior şi numărul de telefon.