A murit o legendă a jurnalismului. A făcut interviuri cu Obama şi Hillary Clinton şi a luptat în Vietnam

Larry Stogner, cunoscut prezentator de televiziune din Statele Unite şi veteran al Războiului din Vietnam, a murit la vârsta de 69 de ani.

05 oct. 2016, 09:36
A murit o legendă a jurnalismului. A făcut interviuri cu Obama şi Hillary Clinton şi a luptat în Vietnam

Larry Stogner a fost prezentatorul ştirilor la canalul ABC 11, din Carolina de Nord, şi fusese inclus în Hall of Fame-ul jurnalismului din acest stat american. Larry Stogner s-a născut pe 25 octombrie 1946, la Burlington (Carolina de Nord) şi a absolvit University of North Carolina, la Chapel Hill.

Veteran al Războiului din Vietnam, în U.S. Air Force, Stognerşi-a început cariera în televiziune la UNC-TV şi a lucrat ca prezentator şi reporter la WRAL-TV, înainte de a se alătura ABC11, în 1976. În 1982 a fost desemnat să prezinte jurnalele de ştiri de la orele 6 şi 11.

În cei 40 de ani petrecuţi la ABC 11, Larry Stogner a acoperit alegerile primare prezidenţiale din Iowa şi New Hampshire, convenţiile politice din 1988 până în 2008şi instalarea în funcţie a preşedinţilor americani, de la Ronald Reagan la Barack Obama. A făcut interviuri cu Barack Obama, Hillary Clinton, John McCain, George Bush, Sarah Palin şi multe alte persoanlităţi ale Americii.