Atac într-un campus universitar. Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi

Trei studenţi dintr-un campus universitar din Sacramento, statul California, au fost victimele atacului cu armă al unui bărbat. Un student a murit, iar doi sunt răniţi.

04 sept. 2015, 14:40
Atac într-un campus universitar. Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi

Una dintre victimele atacului de la Colegiul Sacramento City a fost pronunţată ca fiind moartă de către medicii legişti chiar la locul atacului.

Unul dintre ceilalţi doi studenţi a suferit răni grave, fiind împuşcat de mai multe ori de către atacator, potrivit poliţiei americane, citată de postul de televiziune FOX40. Această sursă a mai precizat că toate cele trei victime erau studenţi din campus şi că cel de-al doilea student împuşcat are numai răni superficiale şi nu a fost internat în spital.

Identitatea victimelor nu a fost deocamdată dată publicităţii.

Citeşte şi O persoană a murit şi alte patru sunt rănite în urma unui ATAC într-un bar newyorkez

Presa americană precizează că scandalul care a generat tragedia a început printr-o ceartă aprinsă între agresor şi victimele lui. Atacatorul avea la el un pistol, iar studentul care a fost ucis, un cuţit.

Agresorul a reuşit să fugă şi, deocamdată nu a fost prins. Responsabilii au spus că acesta este un act izolat, în ciuda faptului că unul dintre studenţi a murit.