Portofelul elevei dipărute din Bacău, găsit în râul Bistriţa. Mesaj disperat pe Facebook

O elevă de 16 ani a dispărut fără urmă de la internat, în urmă cu două zile. Adolescenta este căutată în tot judeţul Bacău, iar părinţii se gândesc la ce e mai rău.

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 17:26
Portofelul elevei dipărute din Bacău, găsit în râul Bistriţa. Mesaj disperat pe Facebook

O adolescenta a disparut încă de miercuri din caminul Colegiului Economic din Bacau iar colegii au intrat in panica si au anuntat Politia. Simona Pintea, de loc din Beresti Tazlau, a plecat, miercuri, in jurul orei 15.00, si de atunci nu a mai vazut-o nimeni.

ELEVĂ de liceu, dispărută fără urmă de la un internat din Bacău

Cunoscutii au cautat-o peste tot, insa nu au reusit sa-i dea de urma.Colegii spun ca fata a lasat un bilet in care-si cerea iertare de la iubitul ei si isi lua adio, scrie ziarul Desteptarea.

Disperati, cunoscutii adolescentei au initiat, vineri si o campanie pe facebook:

Colega noastra Simona a disparut ieri,28.10.2015, la ora 15:00 din Caminul Colegiului Economic „Ion Ghica”. Era intr-o bluza rosie, tricou alb, blugi deschisi la culoare si tenesi negri. VA RUGAM SA SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0753877667 PENTRU ORICE INFORMATII AVETI!
VA ROG, DISTRIBUITI MAI DEPARTE!
Simona, daca vezi asta, parintii te asteapta si te vor inapoi teafara, nu ti se va intampla nimic! TE RUGAM, HAI ACASA!

Vineri, pe râul Bistriţa a fost găsit plutind un portofel care s-a dovedit a fi al elevei de 16 ani. Pompierii au început să o caute pe fată în apă, cu cângile, dar până acum aceasta e de negăsit.