Andreea Marin a făcut destăinuiri la sfârşit de 2017: „Anul acesta a fost un dar”

Andreea Marin spune că a avut parte de tot ce şi-a dorit anul acesta. Vedeta a declarat că s-a simţit împlinită şi şi-a găsit echilibrul. 

RomaniaTV.net
31 dec. 2017, 12:05
Andreea Marin a făcut destăinuiri la sfârşit de 2017: „Anul acesta a fost un dar”

Dacă începutul anului a fost extrem de dificil pentru Andreea Marin care s-a despărţit de Tuncay Ozturk, restul anului a fost exact opusul. Vedeta a reuşit absolut tot ce şi-a propus atât pe plan profesional cât şi sentimental.

Anul acesta a fost un dar, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a echilibrat greutatile de anul trecut cu un an excelent acum, in ultimele luni chiar m-am bucurat de sanatate , de echilibru, de dragoste si de realizari in plan profesional, cred ca mai imp decat orice e sanatatea, fara ea nu poti sa duci nimic la capat, nu-i asa?”, a declarat Andreea Marin. 

Zâna şi-a găsit jumătatea, în acest an. Cel care i-a readus zâmbetul pe buze este Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani.

După ce va ciocni un pahar de şampanie cu iubitul său, Andreea plănuieşte o vacanţă alături de fiica sa, Violeta, potrivit libertatea.ro.