Anunţ ŞOC după ce mătuşa lui Cătălin Botezatu A MURIT

Cătălin Botezatu a postat zilele trecute un mesaj în care vorbea despre moartea cuiva apropiat, iar acum s-a aflat despre cine era vorba.

01 nov. 2017, 19:19
Anunţ ŞOC după ce mătuşa lui Cătălin Botezatu A MURIT

Presa mondenă a aflat că mătușa designerului vestimentar a încetat din viață, dar cazul este unul suspect. Conform unor surse din anturajul lui Cătălin Botezatu, citate de SpyNews, ambulanța solicitată să îi acorde femeii primul ajutor a ajuns cu o întârziere de 20 de minute, fără defibrilator. Mai mult decât atât, medicii din Secția de Urgențe a Spitalului din Alexandria nu ar fi preluat-o la timp pe femeie, care ar fi fost lăsată în agonie timp de 20 de minute. Cazul a fost încadrat de autorităţi ca moarte suspectă.

Cătălin Botezatu, în lacrimi. Iubita lui a murit de cancer. „Era cea mai frumoasă…”

„Când cineva drag moare, nu cred că este de datoria noastră să înţelegem acest fapt, deoarece înţelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare data că fiind un act divin, indiferent de circumstanţe şi învăţam ceva din trecerea lor în lumea cealaltă. Când cineva moare, sufletul s[u continuă să existe. Este mai bine să ştim că ei ne pot ajuta şi ne pot influenţa în continuare viaţa decât să încercam să înţelegem ceva de neînţeles. Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază”, a scris Cătălin Botezatu.