Aproximativ 20 de turişti americani, francezi şi marocani, jefuiţi în faţa unui hotel din apropiere de aeroportul Roissy din Franţa

Aproximativ 20 de turişti au fost jefuiţi sâmbătă dimineaţa de indivizi care purtau cagule, în faţa hotelului la care erau cazaţi, în apropiere de aeroportul Roissy, au declarat luni surse apropiate anchetei pentru AFP.

RomaniaTV.net
10 iul. 2017, 18:59
Aproximativ 20 de turişti americani, francezi şi marocani,  jefuiţi în faţa unui hotel din apropiere de aeroportul Roissy din Franţa

Turiştii – francezi, americani şi marocani – aşteptau autobuzul în faţa hotelului, situat la Roissy-en-France, în momentul în care au apărut răufăcătorii, la bordul a cel puţin două vehicule.

Cu faţa acoperită de cagule, îmbrăcaţi cu haine închise la culoare şi având asupra lor gaze lacrimogene, ei le-au jefuit turiştilor bagajele şi bunurile personale, după care au fugit.

Hotelurile situate în apropiere de Roissy pe axe rutiere care asigură legături între aeroporturile de la Roissy şi de la Bourget, la Paris, sunt în mod frecvent scena unor agresiuni vizând bunuri de valoare transportate de turişti.

Vara trecută, mai mulţi răufăcători au jefuit un auocar cu turişti chinezi în faţa unui hotel la Gonesse, nu departe de aeroport.

Mai recent în noiembrie, două femei bogate din Qatar au fost jefuite de bijuterii şi haine în valoare de cinci milioane de euro, la intrarea în Paris, imediat după ce au aterizat pe aeroportul de la Bourget şi în timp ce se îndreptau către capitala franceză la bordul unui automobil marca Bentley.