Arabii l-au băgat în spital pe Victor Piţurcă. Fostul selecţioner are probleme din cauza stresului

Presa arabă scrie că fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, a ajuns la doctori din cauza unor probleme medicale apărute pe fond de stres, ca urmare a situaţiei de la echipa pe care a antrenat-o până de curând, Al Ittihad.

30 iun. 2015, 09:07
Arabii l-au băgat în spital pe Victor Piţurcă. Fostul selecţioner are probleme din cauza stresului

Şeicii clubului Al Ittihad l-au anunţat pe Victor Piţurcă, în scris, că i-au reziliat unilateral contractul şi nu vor să-i plătească despăgubiri. Tehnicianul român i-a ameninţat pe arabi cu proces la FIFA pentru a-şi încasa toate drepturile ce i se cuvin până la finalul angajamentului. Mai mult, potrivit presei arabe, citate de sportnews.ro, Victor Piţurcă a fost nevoit să meargă la doctori, pentru unele probleme medicale apărute pe fond de stres, din această cauză.

Citeşte şi OFICIAL: Victor Piţurcă, DAT AFARĂ de la AL Ittihad. Proces la FIFA

Victor Piţurcă a semnat cu Al Ittihad, în octombrie 2014, o înţelegere valabilă timp de doi ani, cu un salariu anual de două milioane de euro.

Oficialii clubului Al Ittihad se prevalează de o clauză controversată din contract, potrivit căreia îl pot demite pe Victor Piţurcă, fără să-i plătească despăgubiri, deoarece tehnicianul român a ratat toate obiectivele şi nu a calificat echipa în Liga Campionilor Asiei.