Bătaie generală la un meci de copii, la Cluj. O persoană a ajuns la spital

O partidă jucată la Cluj Napoca, în campionatul de juniori E, rezervat copiilor sub 9 ani, a degenerat după doar 20 de minute într-o bătaie generală. Au fost implicaţi părinţi şi antrenori, un bărbat a suferit o comoţie cerebrală şi a ajuns în stare gravă la spital.

16 sept. 2014, 16:31
Bătaie generală la un meci de copii, la Cluj. O persoană a ajuns la spital

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după o bătaie generală în care au fost implicaţi antrenorii şi părinţii unor fotbalişti în vîrstă de 9 ani. Potrivit site-ului emisiunii Divizia Locală, de la Digi24 Cluj Napoca, faptele s-au petrecut la meciul de campionat juniori E, rezervat copiiilor de 9 ani, FC Viitorul Cluj-Napoca – Luceafărul Cluj-Napoca.

Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 16, iar 4 minute mai târziu partida a fost întreruptă după un eveniment şocant. Un fault fără minge, între doi copii de 9 ani, nesancţionat, a dus la o încăierare generală, care s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 41 de ani. Ionuţ Barstarn, tatăl unui copil legitimat la Viitorul, a pătruns pe teren pentru a vedea starea în care se află fiul său, lovit fără minge, şi pentru a cere socoteală arbitrilor. Lucrurile au degenerat, iar tatăl copilului a fost lovit puternic cu pumnul în faţă de un antrenor de la Luceafărul.

S-a învineţit imediat. Trei oameni am încercat să-i descleştăm maxilarul şi nu am reuşit. Asistenta era extrem de speriată şi iniţial nu a avut reacţie. Până la urmă a început manevrele de resuscitare, i-a făcut masaj cardiac, iar cel care a lovit îi făcea respiraţie gură la gură„, a declarat unul dintre martori.

Victima a ajuns în comă la Clinica de Neurochirurgie, din Cluj, unde i s-a descoperit un hematom la cap. El a fost externat luni, după 3 zile de spitalizare, dar marţi dimineaţa a revenit la spital cu probleme de sănătate.

Citeşte şi Imagini uluitoare pe o stradă din Brăila. Doi bărbaţi şi-au cărat pumni şi picioare din cauza soţiilor