Bercea Mondial, noi atacuri la preşedinte: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie! VIDEO

Bercea Mondial a fost dus marţi la Curtea de Apel Piteşti, ocazie cu care a avut prilejul să lanseze noi atacuri la adresa lui Traian Băsescu. El a strigat din dubă că îl aşteaptă pe preşedinte alături de el la puşcărie, pentru că din cauza lui a ajuns în spatele gratiilor. Bercea susţine că o sumă mare bani a ajuns la Traian Băsescu.

21 oct. 2014, 09:31
Bercea Mondial, noi atacuri la preşedinte: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie! VIDEO

La ieşirea din sala de judecată a Curţii de Apel Piteşti, Bercea Mondial a făcut din nou acuzaţii deosebit de grave la adresa preşedintelui Traian Băsescu. El a spus că îl aşteaptă pe şeful statului lângă el, în penitenciar.

Bercea a strigat că Traian Băsescu trebuie să ajungă la puşcărie, pentru că a primit de la el sume foarte mari de bani. Mai mult, el a ţinut să precizeze şi că o parte din banii care au ajuns la Traian Băsescu au fost daţi prin intermediul ginerelui său, cunoscut sub numele de Sida.

Citeşte şi BĂSESCU, în direct despre dosarul fratelui: „Nu pare făcătură miliţienească?” Tolontan: Scena era HALUCINANTĂ

Bercea Mondial a fost dus marţi la Curtea de Apel Piteşti deoarece depusese o contestaţie la executare. O cerere similară depusese şi fiica sa, Izaura, însă magistraţi au dat un nou termen de soluţionare, pentru ziua de joi.