Biletul zilei pariuri1x2.ro: 11 variante câştigătoare în luna noiembrie. Pentru astăzi, o nouă investiţie „safe”

Am încheiat săptămâna în forță. Varianta de combo oferită ieri a conținut pronosticuri pe cel puțin două modificări ale tabelei în jocurile Sampdoria – Juventus (scor 3-2), Watford – West Ham (scor 2-0) și Espanyol – Valencia (scor 0-2). Astfel, pentru a 11-a oară în această lună, biletul redacției www.pariuri1x2.ro a fost câștigător.   

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 08:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 11 variante câştigătoare în luna noiembrie. Pentru astăzi, o nouă investiţie „safe”

Biletul zilei

Golurile nu lipsesc nici de pe biletul prin care deschidem penultima săptămână din noiembrie. Pariem încă o dată pe un 2+, în confruntarea Aalborg – Midtjylland, ultima a etapei cu numărul 16 din Danemarca, dar și pe ”ambele marchează” în Aston Villa u23 – Blackburn u23, meci contând pentru a 10-a etapa din liga secundă a academiilor engleze ( Premier League 2). Jocul opune nu doar două din favoritele la prima poziție, ci și echipele clasate pe locul secund în topul eficacității. În doar 9 meciuri, fiecare grupare a marcat de 23 de ori!

Ultima partidă inclusă pe biletul zilei vine din Super Liga Greciei. PAOK, trupa antrenată de Răzvan Lucescu, joacă pe teren propriu cu Atromitos. Deși oaspeții sunt mai bine poziționați, locul 2, la un singur punct de AEK, liderul ierarhiei elene, cota pentru un succes al PAOK –ului este foarte scăzută, doar 1.40. De remarcat și faptul că meciul se va disputa fără spectatori. Profităm și investim pe un 2 cu handicap + 3. Pariul ar fi câștigător și în cazul unei victorii la două goluri a gazdelor.

Biletul zilei

15:00 Aston Villa u23 – Blackburn u23, ambele marchează
19:30 PAOK – Atromitos, 2 cu handicap asiatic +3
20:00 Aalborg – Midtjylland, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România