Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri ne dublăm investiţia cu o „triplă”

Fotbalul are prim-planul și în acest weekend. Pentru seara de vineri am pregătit o variantă formată din trei pronosticuri care ne pot dubla miza.

RomaniaTV.net
26 oct. 2018, 05:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Vineri ne dublăm investiţia cu o „triplă”

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Liga 1 aduce o confruntare de top încă de astăzi, Astra Giurgiu primind vizita Universității Craiova. Oltenii vin după victoria cu FCSB și atacă un loc pe podium. Astra este însă greu de învins pe teren propriu. Noi nu vom paria pe câștigătoare, ci pe numărul de cornere din acest duel. Ar trebui să vedem cel puțin șapte.

Sparta Rotterdam este pe locul secund în Eerste Divisie. Parcursul de până acum se datorează în mare măsură rezultatelor excelente obținute pe teren propriu. Azi la Rotterdam vine Telstar, iar noi pariem pe gazde. Sparta ar trebui să obțină al șaselea succes în tot atâtea partide jucate în fața propriilor fani.

Espanyol și Valladolid sunt două prezențe surprinzătoare între primele șase echipe din La Liga. Cele două se întâlnesc față în față în această seară. Nu ne așteptăm la un duel spectaculos. Defensivele lor au un merit deosebit pentru pozițiile ocupate în prezent. Anticipăm o partidă cu un număr mic de goluri marcate: maxim trei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, Peste 6,5 cornere
Ora 21:00 Sparta Rotterdam – Telstar, Peste 1,5 goluri ale echipei gazdă
Ora 22:00 Valladolid – Espanyol, Sub 3,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.