Câţi bani vrea Laurette de la fostul iubit, ca să iasă definitiv din viaţa lui

Fostul iubit al mulatrei a fost obligat în urmă cu câteva zile să-i plătească artistei pensie de întreţinere. 

09 aug. 2016, 08:41
Câţi bani vrea Laurette de la fostul iubit, ca să iasă definitiv din viaţa lui

Laurette a atacat însă decizia judecătorilor, nemulţumită de soluţia instanţei, scrie spynews.ro. „Este obligaţia lui de părinte să-i plătească cheltuielile de întreţinere. În faţa intanţei a declarat că nu are venituri. Suma decisă este o sumă cu care nu poţi întreţine un copil. Grădiniţa Serenei costă 1500 de lei, lecţiile de pian 300 de lei şi baletul 400 de lei pe lună. Ar fi OK să plătească măcar grădiniţa şi activităţile fetei, două mii şi ceva. Până acum nu a participat cu nimic, nu a mai vorbit cu ea de patru luni”, a spus Laurette.

Citeşte şi ŞOC. Ion Ţiriac, însoţit de o vedetă feminină din showbiz la plajă, la Mamaia. Ce brunetă i-a ţinut companie omul de afaceri FOTO

La începutul săptămânii trecute, Mihail Ştefan a fost obligat de judecători la plata unei pensii de întreţinere de 600 de lei pe lună în condiţiile în care bărbatul trebuie „să contribuie la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională a minorei Ştefan Serena Luce Maria”. Suma urmează să fie plătită pănă la data de 15 a fiecărei luni. În plus, instanţa a stabilit domiciliul permanent al micuţei la artistă, fostul iubit având stabilit un program strict de vizitare.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit la jumătatea lunii august 2014 când Laurette – aflată pe Coasta de Azur – a fost anunţată că Mihail Ştefan, bărbatul cu care rupsese orice legătură de ceva vreme, a mers la Brăila şi, cu forţa, a încercat să o ia pe fetiţa lor din casa bunicilor, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a-l linişti pe fostul iubit al mulatrei.

Citeşte şi Scandal în showbiz. LAURETTE, acuzaţii grave: ”Mă bate, să stau 10 zile în spital…”

„Relaţia dintre mine şi Mihai este tumultoasă. Este dragoste până la urmă, este dragoste cu năbădăi. Am încercat să facem amândoi un prim pas să avem o relaţie civilizată aşa cum trebuie să avem de la început, dar că amândoi fiind persoane ambiţioase şi orgolioase din fire, azi suntem împreună mâine nu”, declara Laurette. Anul trecut, relaţiile dintre cei doi s-au reîncălzit, ei petrecând şi câteva săptămâni în străinătate.