Cel de-al treilea evadat din Penitenciarul Tichileşti, prins în timp ce se plimba cu bicicleta

Cel de-al treilea deţinut evadat din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în data de 1 iulie a fost prins sâmbătă, în timp ce se plimba cu bicicleta pe o uliţă din comuna brăileană Romanu.

20 iul. 2014, 12:48
Cel de-al treilea evadat din Penitenciarul Tichileşti, prins în timp ce se plimba cu bicicleta

O femeie din comuna Romanu a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că, în curtea imobilului ei, a intrat un tânăr necunoscut care avea intenţia să sustragă bunuri, iar în momentul în care a fost surprins acesta a fugit, potrivit Agerpres.

După primirea sesizării, în respectiva localitate s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, care au efectuat verificări pe străzile din comună.

Aceştia au observat, la un moment dat, un tânăr care se deplasa pe bicicletă şi care prezenta semnalmentele celui de-al treilea evadat din Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti.

CITEŞTE ŞI Au fost prinşi doi dintre cei trei evadaţi din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti

Procedându-se la prinderea acestuia, s-a constatat că este Iulian Bogdan C. (17 ani), domiciliat în comuna Mărăşti, satul Filipeni, judeţul Bacău, care, la data de 1 iulie, împreună cu Andrei A. şi Petru C., ambii de 17 ani, a evadat din penitenciar.

Minorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi apoi reîncarcerat în Penitenciarul Tichileşti, faţă de el fiind solicitată revocarea urmăririi la nivel naţional.

Amintim că ceilalţi doi evadaţi au fost prinşi luni, cu sprijinul localnicilor, într-un lan de floarea-soarelui, situat între comunele Gemenele şi Râmnicelu din judeţul Brăila.

Pe 1 iulie, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila că din această unitate de detenţie au evadat trei persoane.