CHEFI LA CUTITE: „Cum naiba mă, voi sunteţi normali la cap?!” Eliminarea care dezechilibrează echipele

După ce prima probă a trimis echipele într-un duel de zile mari, iată că a venit și momentul adevărului! Cea mai slabă farfurie aduce eliminarea unui concurent de la „Chefi la cuțite”!

01 nov. 2017, 05:07
CHEFI LA CUTITE: „Cum naiba mă, voi sunteţi normali la cap?!” Eliminarea care dezechilibrează echipele

CHEFI LA CUTITE 2017: Tocăniță moldovenească, iepure, cremă de zahăr ars și bunătăți de tot felul au gâdilat papilele gustative ale celor trei chefi, care au fost nevoiți să voteze și să aleagă.

Nu a fost deloc ușor, căci nu doar gustul contează, ci și aspectul! 

Au gustat, au jurizat și apoi au decis care este cea mai slabă farfurie.

A curs cu laude, dar și cu critici. Cu fiecare secundă ce a trecut, concurenții au simțit cum cercul se strânge și riscul de a pleca acasă devine tot mai mare.

La final, cei trei jurați au dat un verdict crunt: după ce Marius Georgescu a plecatchef Florin Dumitrescu a mai pierdut un om, iar echipa sa mai are acum doar patru membri! Este vorba despre Cristian Bucur. Dacă în perioada de preselecții s-a descurcat de minune, de data aceasta ceva nu a mai mers la fel de bine, iar concurentul a părăsit competiția „Chefi la cuțite”!

 „Cum naiba mă, voi sunteți normali la cap?!”, a fost reacția lui Dumitrescu atunci când a aflat că a rămas doar cu patru oameni în echipa portocalie.