Veste CUMPLITĂ pentru Vlad Chiricheş. ANUNŢ OFICIAL făcut de TOTTENHAM

Tim Sherwood s-a despărţit de Tottenham Hotspur, echipă pe care a pregătit-o timp de şase luni. La Tottenham este legitimat şi românul Vlad Chiricheş.

13 mai 2014, 12:19
Veste CUMPLITĂ pentru Vlad Chiricheş. ANUNŢ OFICIAL făcut de TOTTENHAM

Tim Sherwood, 45 de ani, l-a înlocuit în decembrie 2013 pe portughezul Andre Villas-Boas. Sub conducerea sa, Tottenham, la care joacă şi fundaşul român Vlad Chiricheş, s-a clasat pe locul 6 în recent încheiata ediţie a Premier League.

Sherwood a semnat un contract de un an şi jumătate când a preluat pe Tottenham, dar presa se aştepta ca el să se despartă de Spurs după ratarea calificării în Champions League.

Contractul lui Sherwood prevedea o clauză de reziliere la finalul sezonului, care a fost activată acum, a precizat preşedintele clubului, Daniel Levy.

Sherwood, fost mijlocaş, a jucat aproape 100 de meciuri de campionat pentru londonezi, după ce a câştigat Premier League cu Blackburn în 1995. El s-a alăturat staff-ului tehnic al lui Tottenham în 2008, iar numirea sa pe banca primei echipe a fost prima sa experienţă de antrenor principal.

În ultimele luni au fost multe speculaţii că Sherwood va pleca la finalul acestei stagiuni, deşi a avut cel mai bun procentaj dintre toţi antrenorii care au fost pe banca lui Spurs de la înfiinţarea Premier League.

Olandezul Frank de Boer (Ajax Amsterdam) şi argentinianul Mauricio Pochettino (Southampton) sunt numele evocate pentru înlocuirea lui Sherwood.