Traficul rutier pe centura Capitalei a fost reluat. Circulaţia rutieră, blocată câteva ore, în urma unui accident UPDATE

Circulaţia ruteiră a fost blocată pe ambele sensuri pe şoseaua de centură din Bucureşti, după un accident produs, marţi, la kilometrul 45, în localitatea Măgurele, judeţul Ilfov. Două persoane au fost rănite după ce o autoutilitară şi un TIR s-au ciocnit frontal. Circulaţia a fost reluată după câteva ore.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 12:35

UPDATE Traficul rutier pe şoseaua de centură a Capitalei a fost reluat, anunţă centrul Infotrafic. În urmă cu câteva ore, două persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs pe şoseaua de centură a Capitalei şi în care au fost implicate o autoutilitară şi un TIR, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri.

__________

„Pe DNCB, la kilometrul 45, în localitatea Măgurele, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi o autofurgonetă, care au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens”, a anunţat Centrul Infotrafic.

La accident s-a intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o maşină de terapie intensivă mobilă, şoferul furgonetei prins în autoutilitară fiind descarcerată. Bărbatul este rănit grav, dar conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

Şoferul TIR-ului a fost rănit uşor şi transportat la acelaşi spital cu ambulanţa SMURD.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers şi deviată pe DJ 401A, valorile de trafic fiind ridicate. În jurul orei 17.50 circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir DNCB.