Cristi Borcea ţine POST în închisoare

Cristi Borcea are din nou probleme. Condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în "dosarul transferurilor", fostul boss al lui Dinamo riscă să primească un supliment de pedeapsă în dosarul miturii judecătoarei Geanina Terceanu.

21 nov. 2015, 10:17
Cristi Borcea ţine POST în închisoare

Cristi Borcea rămâne însă o persoană credincioasă şi a decis să ţină tot postul Crăciunului, pentru mântuire şi pentru eliberare, în timp ce soţia Alina are grijă ca nimic să nu-i lipsească din meniu. Fasolea, varza şi produsele din soia sunt de bază timp de 40 zile. Miron Cozma ne-a ­dezvăluit pentru Click! despre viaţa de după gratii a lui Borcea.

„Cristi ţine post, merge la biserică, se spovedeşte, se împărtăşeşte, soţia îi face toate ­poftele şi îi trimite pachet cu şoferul. ­Numai bunătăţi de post, acum sunt o grămadă de produse din soia care imită carnea. Mâncarea din peniteniar o donează, preferă să mănânce hrană de acasă”, a spus Miron Cozma.

Borcea nu şi-a uitat cei 1.500 de angajaţi de la fabricile pe care le deţine în Bucureşti şi în ţară, mai spune Cozma: „Muncitorii au vrut mereu să iasă în stradă pentru a-şi susţine şeful.  Băieţii sunt cu banii la zi, iar la fiecare sărbătoare importantă au primit produse sau bonuri valorice. Se ocupă familia lui Cristi de tot ce trebuie pentru asta”.