Cum arată relaţia cu fiecare semn zodiacal

Fiecare semn zodical are propriul mod de a-şi întări relaţia. Iată cum poţi să ai o viaţă perfectă alături de iubit!

23 iun. 2017, 13:16
Cum arată relaţia cu fiecare semn zodiacal

GEMENI

În loc să te uiţi în permanenţă după ceva mai bun şi mai interesant, ar trebui să îţi canalizezi energia către relaţia ta, scrie eva.ro.

Fă lucruri care vă fac viaţa specială pentru a menţine viu interesul. Discutaţi, împărtăşiţi-vă ideile şi gândurile, comunicaţi astfel încât acestea să fie puntea voastră de legătură şi ceea ce vă face relaţia puternică.

Citeşte şi ASTROLOGIE. Cum stai cu GELOZIA în funcţie de zodie

RAC

Poate părea un lucru mic, dar faci ceva zilnic care îţi întăreşte relaţia: îţi exprimi recunoştinţa.

Mulţumeşti pentru toate lucrurile pe care partenerul tău le face, felul în care te susţine şi te ascultă, şi mai presus de toate pentru că îi pasă de tine. Ştii că e mereu acolo pentru tine şi eşti rescunoscător pentru asta.

LEU

Îţi iei partenerul mereu în considerare.

Poate fi uşor să uiţi că atunci când te afli într-o relaţia există două persoane implicare, dar întodeauna îţi aminteşti şi te gândeşti la nevoile şi dorinţele partenerului. Aceste informaţii sunt importante pentru tine şi te ajută să modelezi lucrurile şi deciziile pe care le iei.

Citeşte şi HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 18-24 IUNIE: Se anunţă veşti importante

FECIOARĂ

Îţi dai ţie şi partenerului o pauză.

Nu căuta perfecţiunea în vreunul dintre voi şi vă iertaţi unul pe altul greşelile pe care le faceţi. Cu cât eşti mai bună şi vulnerabilă, cu atât încrederea din cadrul relaţiei voastre de cuplu creşte.

Continuarea horoscopului AICI.