Cum să recucereşti o fostă IUBIRE în funcţie de ZODIA sa

Nu toate poveştile de dragoste au happy end. Şi, totuşi, dacă vrei să recucereşti o fostă iubire, astrologii îţi pot veni în ajutor. Iată un ghid care te ajută să-l readuci pe fostul partener în braţele tale, bazându-te pe caracteristicile zodiei sale.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 19:55
Cum să recucereşti o fostă IUBIRE în funcţie de ZODIA sa

BERBEC

Berbecul nu se lasa dus asa usor dintr-o relatie. Chiar daca va despartiti, in conditiile in care simte ca mai sunt sentimente sincere, va dori o impacare. Ce ai de facut? Ai rabdare! Usor de zis, greu de facut uneori. Ei isi vor analiza sentimentele, vor cauta „indicii” despre ce sentimente are „ex”. Lasa-te si tu asteptat/a si nu sari imediat in bratele lui/ei. Sentimentul de „vanator/vanat” ii stimuleaza libidoul.
TAUR

Ca sa recuceresti un Taur trebuie sa-i dai siguranta. Va dori detalii amanuntite despre intentiile tale viitoare. In acest fel se asigura ca nu va urma o noua despartire. El are nevoie de certitudini si de iubire adevarata. Daca il iubesti cu sinceritate, spune-i! Vorbeste despre viitorul luminos pe care il puteti avea impreuna. Daca nu, mergi mai departe. Nu are sens sa va amagiti.
GEMENI

Pentru a avea o relatie solida cu un nativ din Gemeni, ai nevoie de consiliere psihologica. Nu e usor sa faci fata brustelor schimbari de stare. Nu e usor sa accepti momentele „Trebuie sa stau putin singur/a!”, „Am nevoie de spatiu!”. Nu cauta motive ascunse. Adevarul este ca se plictiseste si vrea sa schimbe „aerul”. Poti face si tu acelasi lucru din cand in cand. Nesiguranta il/o motiveaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.