Daniel Onoriu, în doliu, veste grea de Revelion: „A murit mai devreme, avea doar 23 de ani”

Fiul unui văr de-ai său, pilot de curse la rândul său, s-a stins din viață la numai 23 de ani. Daniel Onoriu nu a oferit detalii.

02 ian. 2023, 07:28
Daniel Onoriu, în doliu, veste grea de Revelion: „A murit mai devreme, avea doar 23 de ani”

Daniel Onoriu a primit o lovitură dură chiar în prima zi din anul 2023. Din păcate, un membru important al familiei fostului pilot de curse a murit la vârsta de 23 de ani.

Anul 2023 nu a început tocmai bine pentru fostul pilot de curse, Daniel Onoriu. După o perioadă în care a primit tot felul de lovituri din partea fostei sale partenere de viață, Isabela, acesta a crezut că poate avea parte de un nou an plin de reușite. Din păcate, o veste dură avea să schimbe totul pentru nepotul lui Gabi Luncă.

Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa fostei iubite, Isabela: „A renunțat să fie soție pentru a deveni amantă. E cu un bărbat de 60 de ani, căsătorit”

O postare făcută publică pe Facebook în urmă cu câteva ore avea să îi anunțe pe urmăritorii lui Daniel Onoriu că un membru important al familiei sale a decedat. Este vorba despre fiul unui văr de-ai său, pilot de curse la rândul său, care s-a stins din viață la numai 23 de ani.

„Fiul vărului meu EDU STAN (cel mai bun pilot de curse din România) a murit mai devreme! Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte! Nu știu care a fost cauza decesului, dar din păcate s-a stins! Dumnezeu să te odihnească în pace, copile! Sunt atât de trist și supărat că s-a întâmplat așa ceva și nu-mi vine să cred că părinții lui și toată familia noastră trece prin așa ceva”, a scris Daniel Onoriu pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care Daniel Onoriu ar fi încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui: „I-am zis că mă autodenunţ ca să o încerc. Nu a interesat-o”
Daniel Onoriu, imaginile durerii! Cum arăta fostul pilot, după ce a ieşit din comă: „Azi e prima dată când văd acest filmuleţ şi îmi vine să plâng de mila mea!”

„Asa eram eu dupa cele 55 de zile in coma! Azi e prima data cand vad acest filmulet si imi vine sa plang de mila mea! Omul cu care am stat 5.5 ani impreuna zi de zi ma vazut mereu in situatia din video dar ma lasat sa stau 34 de zile in puscarie pentru ca am incalcat un ordin de restrictie in care i am spus te iubesc! Ce fel de inima ai sotia mea nu o sa inteleg niciodata in viata mea martor imi este Dumnezeu din cer!!!
Doamne te rog din toata inima mea sa-mi faci dreptate”