De râsul curcilor! Un preot cunoscut în România, dovedit turnător la Securitate, a sărit la BĂTAIE cu crucea

Incident incredibil la Suceava. Un preot cunoscut în România, dovedit turnător la Securitate, a lovit un jurnalist cu crucea!

RomaniaTV.net
04 oct. 2014, 13:38
De râsul curcilor! Un preot cunoscut în România, dovedit turnător la Securitate, a sărit la BĂTAIE cu crucea

Preotul Ionel Vrăjitoru, din Liteni, judeţul Suceava, este cunoscut în toată ţara pentru că „deschide cartea„, o modalitate de a citi viitorul contestată de biserică. În urmă cu câteva zile, parohul a fost vizitat la biserică de un sătean pe care l-a turnat la Securitate în anii ’80. Vrăjitoru a semnat numeroase note informative despre Mihai Stăuceanu, un bărbat de 57 de ani din Liteni. Potrivit adevarul.ro, preotul l-a turnat în legătură cu tentativele de a fugi în străinătate. Stăuceanu a fost prins de Miliţie la vârsta de 18 ani şi a fost închis un an la închisoarea din Gherla. A reuşit să fugă în 1980 şi s-a stabilit în Canada, de unde s-a mai întors doar pentru a-şi vizita părinţii.

După ce s-a certat cu bărbatul, preotul a agresat şi jurnaliştii veniţi să filmeze incidentul. El a ieşit cu o cruce în mână şi a început să ameninţe şi să lovească. Incidentul a ajuns în atenţia Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Terifiant! Preot arestat după ce a pus doi copii, frate şi soră, să facă sex în faţa camerei