Decizie extremă luată de un clujean de 30 de ani. A pierdut la păcănele şi s-a spânzurat

Un bărbat, tată a două fetiţe de 7 şi 9 ani, a ajuns în comă la Urgenţe în Cluj-Napoca după ce a încercat să-şi ia viaţa. Rudele cred că motivul principal pentru care acesta s-a spânzurat a fost patima jocurilor de noroc.

06 mai 2015, 12:20
Decizie extremă luată de un clujean de 30 de ani. A pierdut la păcănele şi s-a spânzurat

Bărbatul are 30 de ani şi este din localitatea clujeană Cetan, scrie citynews.ro. Acesta a fost găsit agăţat cu un cablu de o grindă a casei în care locuia chiar de către soţia sa, la câteva secunde după ce a încercat să se sinucidă, femeia apelând imediat la ajutorul unor rude.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. O femeie s-a sinucis de dorul surorii moarte

Oamenii au reuşit să-l elibereze pe bărbat din strânsoare, iar o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spitalul din Dej. De acolo, acesta a ajuns în comă la UPU Cluj-Napoca, iar medicii încearcă acum să-i salveze viaţa.

Clujeanul, tatăl a două fetiţe de 7 şi 9 ani, ar fi fost extrem de abătut în ultimele zile, potrivit celor care îl cunoşteau, iar mama şi fratele lui cred că acesta a vrut să-şi pună capăt zilelor după ce ar fi căzut în patima jocurilor de noroc, motiv pentru care a avut şi câteva certuri cu soţia sa în ultima perioadă.