Decizie UIMITOARE a Oanei Zăvoranu. Ce se întâmplă cu casa mamei sale, după moartea acesteia

Marioara Zăvoranu a murit vineri, după ce trei luni a fost internată la spitalul Fundeni cu numeroase probleme de sănătate, cele mai grave fiind problemele renale, cele cardio-vasculare şi diabetul. Oana Zăvoranu a luat acum o decizie surprinzătoare: vrea să vândă vila în care a trăit mama sa.

18 apr. 2015, 08:09
Decizie UIMITOARE a Oanei Zăvoranu. Ce se întâmplă cu casa mamei sale, după moartea acesteia

Oana Zăvoranu a scotocit până la ora două noaptea prin casa mamei sale, după moartea Marioarei Zăvoranu. Asta după ce i-a anunţat pe angajaţii mamei sale să îşi caute de lucru, pentru că ea intenţionează să vândă vila din Afumaţi.

Angajaţii vilei Marioarei Zăvoranu spun că Oana şi-a luat foare în serios rolul de stăpână a averii estimate la 60 de milioane de euro şi a început să ia decizii radicale. Motivul pentru care intenţionează să vândă casa este că nu i-a plăcut niciodată şi că nu şi-ar permite să o întreţină.

Menajera Marioarei Zăvoranu a povestit presei că Oana Zăvoranu a stat până sâmbătă dimineaţa la ora 2.00 în casa mamei sale, scotocind prin lucruri. Vedeta TV a ales hainele în care va fi înmormântată mama sa, pe care ar urma să o depună în cele din urmă la capela din Cimitirul Eternitatea, pe care l-a administrat.

În plus, Oana Zăvoranu i-a anunţat şi pe angajaţii firmei care administra cimitirul Eternitatea că nu mai au de lucru, pentru că intenţionează să-şi aducă oameni de încredere să lucreze pentru ea.