Denis Alibec, GEST PROVOCATOR din cauza căruia poate primi INTERZIS la NAŢIONALĂ

Denis Alibec, accidentat grav la meciul cu Albania de la Euro 2016, a luat o decizie care îi poate afecta viitorul la echipa naţională a României.

23 iun. 2016, 07:35
Denis Alibec, GEST PROVOCATOR din cauza căruia poate primi INTERZIS la NAŢIONALĂ

Denis Alibec a fost, miercuri, la un control la clinica lui Pompiliu Popescu, medicul dat afară cu scandal de la echipa naţională chiar înainte de plecarea la Euro 2016, fiind surprins de SpyNews. Astfel, atacantul de la Astra i-a dat o lovitură grea lui Răzvan Burleanu, şeful de la FRF, care se află la cuţite cu Pompiliu Popescu.

FRF, reclamată de Pompiliu Popescu la FIFA şi UEFA. Acuzaţii GRAVE

După acest episod, este posibil ca Denis Alibec să nu mai fie convocat la echipa naţională. Totuşi, o astfel de decizie ar putea duce la un scandal şi mai mare. Răzvan Burleanu este contestat vehement de tot mai mulţi oameni din fotbal, iar printre aceştia se numără şi Marius Şumudică, antrenorul lui Denis Alibec la Astra.

Razvan Burleanu, declaraţii SCANDALOASE despre medicul Pompiliu Popescu

Diagnosticul lui Denis Alibec, după accidentarea suferită la Lyon, este leziune la nivelul ligamentului colateral. Timp de trei săptămâni, atacantul va sta cu piciorul imobilizat, iar apoi urmează o perioadă de recuperare.

Pompiliu Popescu, REACŢIE VIOLENTĂ după ce a fost dat afară de la NAŢIONALĂ

„E o veste bună! Nu au fost rupte ligamentele încrucişate. Denis Alibec nu trebuie să se opereze”, a declarat Pompiliu Popescu.