Depozitul Primăriei Vaslui cu alimente de la Uniunea Europeană, SPART de hoţi

Depozitul Primăriei Vaslui în care erau păstrate alimentele primite de la Uniunea Europeană pentru persoane defavorizate a fost spart în toiul nopţii.

25 mart. 2014, 12:16
Depozitul Primăriei Vaslui cu alimente de la Uniunea Europeană, SPART de hoţi

Hoţii au furat doar câţiva saci de produse alimentare, întrucât alarma s-a declanşat imediat. La faţa locului au sosit echipajele de la firma de securitate vasluiană care are în grijă depozitul.

În depozit se aflau cantităţi de produse alimentare ce reveneau unui număr de 70 de vasluieni care nu s-au prezentat încă pentru a intra în posesia lor.

„Noi am fost sesizaţi în jurul orei 3, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, de reprezentanţii unei societăţi de pază că într-o hală, închiriată de Primăria Vaslui, în care se află depozitate alimente, persoane necunoscute au pătruns în interior de unde au furat mai multe produse. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.