Detalii ULUITOARE despre moartea lui Robin Williams. Ce s-a întâmplat în casa actorului înainte să se sinucidă

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, iar după elucidarea felului în care acesta şi-a pus capăt zilelor au început să apară tot felul de speculaţii. Una dintre ele este aceea că actorul s-ar fi spânzurat după o ceartă cu soţia sa, Susan Schneider.

RomaniaTV.net
14 aug. 2014, 08:08
Detalii ULUITOARE despre moartea lui Robin Williams. Ce s-a întâmplat în casa actorului înainte să se sinucidă

Despre Robin Williams toată lumea spune, după ce şi-a pus capăt zilelor, că suferea de o depresie puternică, iar acum presa de peste ocean a început să speculeze pe marginea motivelor care l-ar fi împins la sinucidere. Una dintre teorii este aceea că Robin s-ar fi certat foarte rău cu soţia în seara de 10 august, dovadă şi faptul că ei au dormit separat în acea noapte şi că Sarah a plecat de acasă pe 11 august fără să încerce să vorbească cu el. Ea a motivat că a crezut că doarme în continuare şi s-a arătat extrem de afectată de cele întâmplate, cum era şi firesc. Mai mult, Susan refuză, potrivit unor apropiaţi, să mai calce în casa în care Robin Williams s-a sinucis la vârsta de 63 de ani.

Deşi aparent aveau o căsnicie perfectă, relaţia dintre Robin Williams şi Susan Schneider mergea tot mai prost şi părea să se îndrepte către un divorţ iminent. Aflat la al treilea mariaj eşuat, Robin Williams era tot mai deprimat şi în cele din i-a pus capac.

Robin Williams şi-a descărcat sufletul în faţa unui român. Vezi ce spunea marele actor în urma cu puţin timp

Apropiaţi ai cuplului au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că Robin şi Susan dormeau de ceva vreme şi în camere separate.

Despre motivele care l-au condus spre depresie, nu se ştiu prea multe detalii şi mulţi chiar s-au grăbit să-l judece pentru gestul său. Prieteni apropiaţi ai celui mai talentat actor de comedie de la Hollywood au povestit pentru site-ul american radaronline.com că Robin era extrem de necăjit din cauza problemelor financiare tot mai mari şi ce îl nemulţumea cel mai tare era că ajunsese să facă unele compromisuri pe care în alte condiţii nu le-ar fi acceptat nici în ruptul capului.

Robin Williams, SINUCIDERE PLĂNUITĂ cu mult timp înainte? COINCIDENŢE MACABRE legate de moartea actorului

„Robin arăta cumplit. Pierduse foarte mult în greutate şi părea extrem de îngândurat, devenise o umbră”, a precizat un prieten de-al artistului.