Dezvăluiri incredibile făcute de o victimă a clanului de ţigani Cârpaci, din Timişoara VIDEO

Femeia a povestit în exclusivitate pentru România TV cum a fost ameninţată şi bătută de ţigani, pentru că a refuzat să le vândă casa. Apartamentul femeii se afla într-o clădire în care locuiesc romii.

02 dec. 2013, 15:40
Dezvăluiri incredibile făcute de o victimă a clanului de ţigani Cârpaci, din Timişoara VIDEO

Coşmarul Laviniei a început pe 1 august, când a cumpărat o locuinţă cu 25 000 de euro într-una din clădirile în care locuiesc ţiganii din clanul Cârpaci. Romii au abordat-o imediat şi i-au cerut să le vândă casa sau să le plătească o taxă de protecţie. Femeia a refuzat şi făcut plângere la poliţie.

Au venit să-mi ceară 10 mii de euro taxă de protecţie dacă vreau să stau cu ei în casă, pentru că ei voiau să-l cumpere, că ei aşa fac, cumpără un apartamant şi apoi cumpară toată casa. În momentul în care eu nu am fost de acord să-i dau acei bani, m-am dus la Secţia 3 am făcut plângere„, a declarat Lavinia Mitrofan.

Femeia susţine însă că poliţiştii nu au luat nicio măsură. Când a venit cu mobila pentru casă, ţiganii au început scandalul.

Au venit 50 de persoane din clanul Cârpaci peste noi, au fost înarmaţi cu bâte, cu cutie cu cărămizi, cu sticle. Eu am venit acasă cu concubinul meu, ne-am dat jos din maşină şi au început să dea în noi. Au intevenit jandarmii, au tras cu pistolul şi au fugit toţi„, a adăugat ea.

Iubitul femeii a ajuns la spital cu răni la cap şi la mâini. Ulterior, a fost arestat pentru tentativă de omor, pentru că procurorii au considerat că i-a incitat la violenţă pe romi. De frică, Lavinia s-a mutat la rude şi nici nu mai dă pe acasă. Şi avocatul angajat de femeie a fost pus în gardă că cei din clanul Cârpaci sunt periculoşi.

Lavinia este hotărâtă să meargă însă mai departe pentru a putea locui în casa pe care şi-a cumpărat-o. Mai mult, iubitul femeii a ajuns din victimă, agresor şi acum se află în arest.