Diana Enache, schimbare spectaculoasă după tentativa de viol. Primele imagini, GALERIE FOTO

A trecut o luna de cand fata Corinei Enache a trecut prin cele mai negre clipe din viata ei. Tanara a fost injughiata in scara blocului in care locuieste tatal ei, dar acum pare ca si-a revenit complet si si-a reluat viata.

13 aug. 2014, 08:51

La inceputul lunii iulie, Diana Enache cadea victima unui libanez in varsta de 46 de ani, care a injughiat-o chiar in scara blocului unde locuieste tatal ei si logodnica acestuia, scrie cancan.ro. Tanara i-a cerut ajutorul lui Kannan Ali pentru a-i repara lumina in apartament, dar acesta a ajuns sa ii puna cutitul la gat.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache cere DESPĂGUBIRI paznicului libanez care a atacat-o

In urma altercatiei, adolescenta s-a ales cu rani destul de grave pe ambele maini, dar si in zona bustului si a gatului. A ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca, unde a primit ingrijirile ce se impuneau si a stat internata cateva zile.

Citeşte şi Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, trece prin CHINURI GROAZNICE după tentativa de viol

Acum, se pare ca si-a revenit complet. Tanara a fost fotografiata de paparazzii in timp ce se indrepta catre casa. Aceasta era foarte bine dispusa si, dupa cum se vede si in imagini, urmele atacului cumplit prin care a trecut sunt aproape invizibile acum, ceea ce nu poate fi decat o veste buna. Se pare ca Diana si-a recuperat si functiile mainilor, fiind surprinsa in timp ce butona insistent telefonul mobil.