Detalii BOMBĂ despre DIVORŢUL ANULUI în România. ESTE IMINENT

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au stabilit sa divorteze la notariat, dupa sarbatori, la capatul unei relatii de 9 ani.

28 nov. 2014, 10:20
Detalii BOMBĂ despre DIVORŢUL ANULUI în România. ESTE IMINENT

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu s-au cunoscut in 2005, intr-un club din Capitala, in seara sfanta de Paste, iar de atunci au fost de nedespartit. Dupa doi ani de relatie, s-au casatorit, nasi fiindu-le  Mihaela si Cristi Borcea. Ulterior, prezentatoarea TV a adus pe lume si un baietel.

De ceva timp, lucrurile s-au schimbat. Claudiu Niculescu s-a mutat la Pitesti, pentru a antrena echipa CS Mioveni, iar problemele dintre cei doi s-au agravat. Ba, mai mult, s-a zvonit ca antrenorul s-ar fi indragostit lulea de o tanara originara din Valcea, cu care deja ar locui, dar antrenorul a negat vehement ca si-ar insela sotia. Un lucru este clar: divortul este iminent!

 „Si-au dat nenumarate sanse, insa relatia nu mai merge. S-a dus dragostea, s-a dus pasiunea. Nu sunt suparati, nu au scandaluri. Claudiu vine din cand in cand acasa si fac gratare, se poarta decent unul cu celalalt, probabil si de dragul copilului, ca el sa nu simta ca sunt probleme. Insa nu se mai inteleg ca si cuplu. Ei au stabilit de comun acord ca dupa sarbatori sa divorteze la notar. Claudiu si-a luat deja o parte din lucruri si au stabilit ca ea sa ramana in vila din Pipera. Craciunul il vor petrece impreuna, iar Revelionul separat”, a declarat o sursa din anturajul celor doi, pentru Cancan.