Dumitru Dragomir: FRF n-are sânge în instalaţie să suspende vreun stelist

Scandalul neprezentării fotbaliştilor de la Steaua la lotul naţional ia amploare. Cluburile din Liga I se inflamează unul după altul în acest caz. Dumitru Dragomir este de părere că, până la urmă, nimeni nu va fi sancţionat.

09 feb. 2016, 09:17
Dumitru Dragomir: FRF n-are sânge în instalaţie să suspende vreun stelist

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF şi în prezent preşedinte de onoare la FC Voluntari, este de părere că FRF nu va lua măsuri împotriva jucătorilor stelişti care nu fost prezenţi la acţiunea echipei naţionale în Antalya.

Nu cred că suspendă pe cineva de la Steaua. Federaţia nu are cojones să suspende vreun jucător de acolo. N-are sânge în instalaţie să facă asta. Păi, ce vor? Să se răzbune pe jucătorii de care au nevoie peste două luni?

Îi suspenzi acum şi peste două luni eşti nevoit să îi convoci la naţională. Cum vine asta? Pe timpul meu nu s-ar fi întâmplat aşa ceva, pentru că eu sunt diplomat. M-aş fi dus la «Reghe» şi i-aş fi spus frumos să îmi dea jucătorii la naţională. Şi mi i-ar fi dat. Aşa rezolvam problema”, a comentat, pentru ziarulring.ro, Dumitru Dragomir.