Elena Udrea a făcut furori la nunta lui Honorius Prigoană, însă nu a scăpat de criticile Iuliei Albu

Elena Udrea a atras privirile tuturor la nunta lui Honorius Prigoană. Blonda a schimbat trei rochii, care mai de care mai sexy, însă nu toate au fost pe placul Iuliei Albu, care a analizat cu atenţie ţinutele pe care Udrea le-a purtat la eveniment.

24 oct. 2016, 06:41

Prima tinuta a fostei blonde de la Cotroceni, aleasa special pentru ceremonia religioasa de la biserica, a impresionat-o pe Iulia Albu:

“Elena Udrea a aratat fabulos in rochia roz cu aplicatii de dantela, insusindu-si oficial, si pe deplin, statutul de papusa “Barbie iconica” in viata politica sau mai putin politica a momentului. Incaltamintea este aleasa corect pentru a nu provoca o supradoza de zahar si acadea, Doamne fereste, intr-o coma diabetica mai ales acum cand dulcegariile nu mai sunt ce au fost odata”, a spus Iulia.

A doua tinuta a schimbat un pic tonul fahion editorului:

 “Ce ar fi Elena Udrea fara putin sclipici? Nu stim si nici nu vrem sa aflam. Este fascinant cum reuseste de fiecare data (in ultimul timp doar) sa dozeze corect kitsch-ul in tinutele sale, ramanand pe o linie constanta atat de asumata. Rochia este frumoasa si o prinde fantastic mai ales avand in vedere ultimele ajustari vizibile cu ochiul liber, de la distanta si chiar pe intuneric”, a comentat Albu.

Cea de a treia vestimentie a fost insa la limita admisa de Iulia. “Nu sunt un fan al incaltamintei cu platou, desi recunosc ca ocazional regasesc tinute impecabile chiar si in aceasta combinatie. Discutia aplicabila este insa pana la ce varsta este permis si de bun gust sa porti o rochie atat de scurta? Concluzia este cui ii pasa. Cu siguranta, cea mai putin reusita tinuta a Elenei Udrea la acest eveniment, dar oricand competitiva in ringul “Pitiponciadei de Dambovita” si controlata chiar decent prin accesorizarea cu diamante. Surprinzator, nici chiar aceasta tinuta nu ar putea-o arunca in dizgratie pe blonda, evolutia ei fiind evidenta”, a concluzionat juratul de la “Bravo, ai stil”.

Elena Udrea nu a venit singură la nunta băiatului lui Silviu Prigoană, ci însoţită de iubitul ei Adrian Alexandrov.