Esti cinică? De ce te ajută asta într-o relaţie amoroasă

Uneori, optimismul poate fi un lucru rau, in special cand este vorba de chestiuni amoroase. Adeseori, spectrul povestilor romantice este alcatuit din oameni care sunt fie cinici in legatura cu dragostea, fie sunt disponibili emotional pentru oricine le iese in cale.

RomaniaTV.net
17 dec. 2014, 10:45
Esti cinică? De ce te ajută asta într-o relaţie amoroasă

Oamenii cinici sunt cei care au de castigat la final, si nu romanticii care spera in relatii desprinse din basme.

1. Cinicii sunt mult mai atenti in fata cui isi deschid sufletul, iar cei care spera isi deschid inima atat de frecvent, incat devine periculos pentru ei.

Persoanele cinice sunt prudente atunci cand trebuie sa isi ofere inima pe tava, indiferent cui i-ar darui-o. Trebuie sa castigi increderea unui cinic, pentru ca el se increde doar in oamenii de o buna calitate.

Romanticii incurabili sunt capabili sa simta emotii in legatura cu oricine, in orice moment. Sentimentele lor lovesc fara niciun avertisment.

Vârsta ideală pentru a te muta cu partenerul, a te căsatori şi a avea copii

2. Cinicii cauta intotdeauna sa se protejeze pe ei de romantism si relatii, iar romanticii care spera alearga intotdeauna fara nicio armura.

In cursa pentru a gasi un partener romantic, cinicii stiu ca este de departe mult mai usor sa se protejeze pe ei insisi, decat sa fie vulnerabli. Asa ca nu pun o valoare atat de mare pe dragostea romantica. Daca se intampla, se intampla. Daca nu, nu. Cinicul se simte bine, oricum ar fi.

Pe cand romanticii care isi fac sperante sunt dependenti de a fi vulnerabili. Emotiile lor profunde si gandurile lor intime le permit sa alerge prin lume fara niciun fel de protectie fata de ei insisi. Aceasta vulnerabilitate ii face pe acestia sa se ataseze cu usurinta de cineva.

Sfaturi date de bărbaţi pentru o relaţie frumoasă şi de durată. Află ce îşi doresc de la femei!

3. Cinicii sunt mult mai bine pregatiti pentru suferinta, iar romanticii care spera sunt intotdeauna socati de o inima ranita.

Cinicii sunt intotdeauna pregatiti pentru ce este mai rau. Ei intra in relatii cu multa precautie, facand pasi cu mare atentie pentru a evita durerea si chiar pentru a anticipa daca va fi loc de durere in acele relatii. Romanticii care isi fac sperante nu sunt niciodata pregatiti pentru ce este mai rau. Ei se implica in forta in relatiile amoroase, dezvaluind fiecare detaliu despre vietile lor personale. Si fac tot ce pot pentru a se apropia de partener cat mai repede cu putinta.

Lucruri pe care trebuie să le ştii despre dragostea adevărată. Află ce trebuie să faci ca să o găseşti

Citeste continuarea pe feminis.ro.