Fetiţă de patru ani, accidentată după ce tatăl a traversat cu ea prin loc nepermis

O fetiţă de patru ani a ajuns, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, după ce tatăl ei a încercat să traverseze strada cu ea în braţe, prin loc nepermis, şi a fost lovit de o maşină.

27 ian. 2016, 17:18
Fetiţă de patru ani, accidentată după ce tatăl a traversat cu ea prin loc nepermis

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Pîrlea, a declarat, pentru Agerpres, că accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Bistriţa spre cartierul Viişoara, pe DN 17, în apropierea unei clinici private.

Tatăl, un bărbat de 40 de ani din comuna Rodna, o ţinea pe fetiţă în braţe şi a vrut să traverseze drumul naţional prin loc nemarcat, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din Bistriţa.

În urma impactului, fetiţa a căzut din braţele tatălui şi s-a lovit de carosabil. Cei doi au suferit mai multe leziuni şi au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital.

Şoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Citeşte şi Accident grav pe DN1. Patru persoane, din care doi copii, au fost răniţi