Firea a dat cu mătura într-un parc din Capitală: „Nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi”

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, a vrut, joi, să dovedească, cu mătura în mână, că este persoana potrivită pentru a conduce Capitala, arătând că astfel risipeşte îndoielile celor care nu cred că poate să facă curăţenie după 10 bărbaţi.

19 mai 2016, 11:40
Firea a dat cu mătura într-un parc din Capitală: „Nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi”

V-am mai spus şi nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi. Asta apropo de domnii care s-au succedat la Primăria Generală a Capitalei. (La Primăria Generală – n.r.) să vină o femeie harnică, destoinică şi tenace să facă ce nu au făcut ei. Nu spun că nu au făcut nimic, dar se putea mai mult şi mai bine. E momentul meu să dovedesc„, a declarat Gabriela Firea, în timp ce strângea gunoaiele dintr-un părculeţ din sectorul 6 al Capitalei, notează Mediafax.

Firea a participat, în cursul zilei de joi, la o acţiune de salubrizare a unui loc de joacă, organizată de candidatul social-democrat la Primăria Sectorului 6, senatorul Gabriel Mutu. Cei doi candidaţi au acuzat administraţia sectorului al cărui primar este liberalul Rareş Mănescu.

CITŞTE ŞI: Gabriela Firea propune extinderea programului after school în toate şcolile din Capitală