Fratele său a murit în mod MISTERIOS în copilărie. 50 de ani mai târziu, o fotografie postată pe Facebook a schimbat totul

Tânărul David Dearlove stă în faţa unui zid, ţinându-l în braţe pe micuţul Paul Booth. Imaginea a fost surprinsă în 1968, cu câteva săptămâni înainte ca Paul, copilul de un an şi şapte luni, să-şi găsească sfârşitul violent în casa în care locuia, scrie Washington Post.

16 nov. 2017, 21:37
Fratele său a murit în mod MISTERIOS în copilărie. 50 de ani mai târziu, o fotografie postată pe Facebook a schimbat totul

50 de ani mai târziu, când fotografia a apărut în news feed-ul din Facebook al lui Peter Booth, fratele său, acesta a decis să rupă tăcerea şi să spună ce nu a putut atunci când avea doar trei ani. Aşa s-a ajuns ca Dearlove, iubitul de pe atunci al mamei sale, să fie acuzat de uciderea micuţului Paul.

„David, fiul lui Dearlove a postat o fotografie cu tatăl său şi Paul şi acest lucru m-a înfuriat”, a declarat Booth, acum în vârstă de 53 de ani, în faţa instanţei. „Nu aş fi vrut să o văd din cauza a ceea ce i-a făcut lui Paul şi mie”, a adăugat el.

În 1968, Dearlove locuia împreună cu iubita sa, Carol Booth, şi cei trei copii ai acesteia, Paul, Peter şi Stephanie. Potrivit mărturiei din această săptămână, în faţa instanţei, Dearlove îi abuza fizic pe micuţi. Copiii erau lăsaţi afară în timpul nopţilor friguroase, erau loviţi cu pumnii şi ţinuţi cu capul sub apă.