Gabriela Firea: Atacurile murdare au început. Victor Ponta este ţinta unor dezinformări absurde

DNA a anunţat oficial că "în acest moment, Victor Ponta nu are niciun fel de calitate în dosarul Microsoft", iar liderii PSD susţin că avem de-a face cu diversiuni de campanie electorală. 

01 oct. 2014, 11:39
Gabriela Firea: Atacurile murdare au început. Victor Ponta este ţinta unor dezinformări absurde

„Victor Ponta nu este implicat în dosarul Microsoft. Asocierea numelui premierului cu dosare aflate pe masa procurorilor este un demers murdar, de campanie, lipsit de consistență și de orice legătură cu realitatea. Este absurd să afirmi că Victor Ponta are o calitate într-un dosar deschis chiar pe baza informațiilor obținute de Corpul de Control al premierului și la solicitarea acestuia. În afară de zvonuri şi dezinformări bine plasate în presă, nu există nicio informaţie oficială din partea DNA, care să lege numele lui Victor Ponta de dosarul Microsoft.

Unul dintre motivele pentru care românii s-au îndepărtat de politică este tocmai acesta – noroiul și mizeria care se revarsă în spațiul public în preajma alegerilor. Resping categoric un astfel de mod de a face campanie electorală, bazat pe minciună, pe conflict și distrugere. Timp de 10 ani, România a avut parte de așa ceva, iar acum lucrurile trebuie să se schimbe. Românii au nevoie de un președinte care să promoveze o politică a construcției, a unității și a consensului. Singurul candidat care a demonstrat până acum că vrea și că poate aduce o astfel de schimbare este Victor Ponta”, a precizat vicepreşedintele PSD Gabriela Firea într-un comunicat de presă. 

DNA, despre dosarul Microsoft: „Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat”