Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit de Paşte despre războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și despre cum România ar urma să recapete foste teritorii.

17 apr. 2023, 15:06
Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”
Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. "Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord"

Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Mi-am schimbat concepția despre război. Nu sunt nici cu rușii, dar nici cu ucrainenii. Vreau să se termine. Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima. Eu vreau să luăm Bucovina înapoi care e a noastră. Le-a dat-o rușii lor, s-o luăm înapoi. Și Bucovina și Basarabia să le luăm înapoi. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O s-o luăm și Bucovina de Nord”, a spus Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi: Gigi Becali, în genunchi în faţa lui Alexandru Tudor. Imagini inedite de la Denia Prohodului din Vinerea Mare FOTO

Latifundiarul din Pipera n-a rata ocazioa de a vorbi şi despre religie: „Dacă te împărtăşeşti cu Hristos, spune lumea s-a scurtat timpul, ba, şi eu spun că la mine s-a dilatat! De ce? Când te împărtăşeşti şi mergi la biserică eşti cu  Hristos şi ai o bucurie mai mare a sufletului şi nu mai există depresie, care este o boală a păcatului, gândurile dracilor care îl distrug pe om!”.

Citeşte şi: Gigi Becali nu s-a dezlipit de mama sa Alexandrina, ajunsă în scaun cu rotile, pe care a dus-o la o clinică privată GALERIE FOTO

„Zice Hristos, lăsaţi-mă să mă îngrop că a murit Tatăl… şi zice Hristos lasă morţii să îngroape morţii lor, pe rudele lui care erau vii, dar le zice morţi, pentru că nu au sufletul viaţă pe Hristos, dacă nu ai eşti mort, că esti sclav, nu eşti liber, nu faci ce vrei, te iau dracii şi te duc la păcat… Eu sunt liber, dacă nu vreau, nu fac, Hristoase, ţip la Hristos şi vine şi sunt liber, asta prima cu sfânta împărtăşanie”, a mai spus Gigi Becali.