Horoscop: Plictisitoare sau aventuroasă în pat? Află cum te consideră, în funcţie de zodia lui

Te-ai întrebat vreodată de ce nu te-a mai sunat tipul acela drăguţ cu care ai avut o aventură sau de ce iubitul tău nu pare foarte încântat să-şi petreacă o noapte cu tine şi preferă să iasă cu băieţii?

RomaniaTV.net
18 iun. 2014, 09:33
Horoscop: Plictisitoare sau aventuroasă în pat? Află cum te consideră, în funcţie de zodia lui

De multe ori, avem tendinta sa credem ca totul este perfect intr-o relatie, indiferent de natura ei, insa lucrurile nu stau chiar asa. Sexul conteaza in proportie de 90%, iar barbatii pun foarte mult accent pe felul in care te comporti in pat.

Citeşte şi Horoscop african: Numele sufletului tău şi personalitatea ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut

Astrele joaca si ele un rol important in preferintele sexuale ale barbatilor, iar tu ai putea sa folosesti aceste informatii in avantajul tau. Asadar, afla cum te considera iubitul tau in pat, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Barbatul Berbec isi doreste o femeie cu capul pe umeri, care stie cum sa se comporte atat in societate, cat si in pat. Inhibitiile trebuie lasate la usa, iar daca esti putin stangace in arta sexului, atunci in mod sigur te va cataloga ca fiind plictisitoare. Accepta provocarile pe care el ti le da, altfel nu vei reusi sa ajungi prea departe cu acest nativ.

Horoscop Kabbalah: Tribul mistic al zodiei tale

Taur

Taurul pune foarte mult accent pe simturi, este greu de spus daca te va considera plictisitoare sau aventuroasa. El nu are un stil anume in care ii place sa faca sex, totul se rezuma la cum simte pe moment. Asadar, daca vrei sa fii pe placul lui, trebuie sa inveti sa fii foarte degajata in prezenta lui si sa-i arati cat de mult il doresti.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cele mai bune metode de relaxare pentru zodia ta

Gemeni

Paradoxal, barbatul nascut in zodia Gemeni nu are timp de stat la discutii atunci cand vine vorba de sex. El pare a fi mereu grabit, vrea portie dubla, daca se poate. Totul trebuie sa fie mai ceva ca in filmele pentru adulti, asa ca asteapta-te la o partida plina de energie. Daca nu te conformezi cerintelor sale, in mod sigur te va considera plictisitoare in pat.

Restul horoscopului pe Ele.ro.