HOROSCOP 24 iulie 2018: Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate

HOROSCOP 24 iulie 2018. Gemenii ar trebui sa evita sa poarte discutii legate de bani cu o anumita categorie de oameni. In timp ce taurii ar trebui sa inteleaga ca niciodatat nu le pot avea pe toate. Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de marti.

23 iul. 2018, 13:55
HOROSCOP 24 iulie 2018: Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate

HOROSCOP BERBEC
Vezi ca iti faci griji degeaba? Nu are rost sa te tot perpelesti in asteptarea unor vremuri mai bune, cand ele sunt chiar aici, la dispozitia ta. Totul e sa vrei si tu sa le vezi, pentru ca daca il iei pe nu in brate si spui tuturor cat de nefericit esti, aceasta stare prinde putere si o faci sa creasca si mai si.

Renunta din acest moment la o atitudine de victima, de perpetuu nefericit, si incepe sa inlocuiesti aceste ganduri si cuvinte cu unele diametral opuse. Ai sa vezi cum iti creste vibratia si, de la cel mai mare pesimist trist si ingrijorat de orice, devii un om increzator luminos si sigur pe puterile sale. Totul e sa faci tu aceasta schimbare de optica, si asta cat mai curand!

HOROSCOP TAUR
Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin.

Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

HOROSCOP GEMENI
Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, si cu datorii imense in spate.

Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri vreo furtuna de opinii financiare.

HOROSCOP RAC
Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze.

Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa iti permiti un bonus doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!

HOROSCOP LEU
Te comporti ca un profesor gata sa tina predici celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai.

Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva, ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

HOROSCOP FECIOARA
O gandire pozitiva, tonica, optimista e creatoare de adevarate miracole si tu stii deja foarte bine asta, pentru ca ti-ai dovedit de multe ori inainte ca atunci cand spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se intampla. Acelasi lucru trebuie sa-l faci si azi, pentru ca esti in fata unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesionala sau renumele tau de profesionist, deci faci un pas in fata cu incredere deplina in ceea ce stii.

Nici urma de trac, nici urma de nesiguranta in vorbele tale, iar aceasta atitudine de stapan pe situatie te va ajuta sa-ti atingi scopurile mult mai usor. Tu faci un pas azi cu incredere maxima ca de aici se va naste cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunitatii de a arata cine esti, ce poti si cate stii!

HOROSCOP BALANTA
Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: sa profiti de liniste si odihna sau sa te apuci de ceva mai palpitant, care sa te scoata din comoditate? Numai de starea de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor.

Dar daca simti ca te plictisesti, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, chiar munca!

HOROSCOP SCORPION
Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala.

Dar macar esti multumit ca ai mai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

HOROSCOP SAGETATOR
Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se petrec in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, iar dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare!

Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

HOROSCOP CAPRICORN
Daca nu te simti in largul tau in mediul in care nimeresti astazi, mai bine te detasezi de acest loc si cauti unul banal, chiar unul in care nu se intampla nimic nou. Chiar ai nevoie de liniste, de rutina, de anonimat, ca atare profita de sansa ta de a te retrage in umbra si de a nu atrage atentia asupra ta cu nimic.

Azi nu ai nevoie sa fii vazut, cautat, intrebat, pentru ca e ceva in mediul acela care te face sa te simti ciudat si preferi sa fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care sa te oboseasca sau care sa te tot tina blocat intr-o zona neplacuta, ci vrei un refugiu.

HOROSCOP VARSATOR
Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte.

Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de cei care nu au incredere in sansele tale de reusita. Tu crezi si asta conteaza cel mai mult!

HOROSCOP PESTI
Lasa-te dus de propria ta creatie, ai incredere totala in ceea ce iese din mintea sau din mainile tale, pentru ca nimeni nu te intrece cand ai ceva de facut. Creativitatea ta e fara margini si roadele muncii tale se vad. Te simti bine asa, purtat de propria imaginatie, pas cu pas, catre apogeul creatiei.

Tu esti un creator de bine, de frumusete, de succes, si te arunci pur si simplu, in deplina siguranta, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le cladesti. Detii toate instrumentele necesare succesului, deci continua sa ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poti fi creator al unei lumi de care vei fi mandru!

Acest horoscop este oferit de acvaria.com