HOROSCOP: Cum să slăbeşti, în funcție de zodie

Zodia ta spune lucruri despre personalitatea ta la fel de bine cum poate să îți dea indicii despre cum poți pierde kilogramele în plus. Iată câte un sfat pentru zodia ta, pe care îl poți adăuga planului tău actual de slăbire.

04 mai 2017, 07:24
HOROSCOP: Cum să slăbeşti, în funcție de zodie

Berbec
Ești o fire pasională și trebuie să știi despre tine că ești mai bună la a porni o dietă, decât la a o menține. 
Dacă ții cont de aspectul ăsta, atunci încearcă mai degrabă să adopți un regim fulger sau intră într-o competiție cu o prietenă, ca să vă stimulați reciproc.  
 

Taur 

Puține zodii se blochează mai mult într-o viață sedentară decât Taurul. Acumulezi kilograme ușor și trebuie să îți creezi o disciplină zilnică și să fii vigilentă. Un program previzibil și eficient, chiar dacă e plictisitor, funcționează OK pentru tine.  
 

Gemeni

Pentru că ți se distrage atenția ușor și pentru că sistemul tău nervos este aproape isteric, arzi calorii văzând cu ochii. Împarte-ți mâncarea zilnică în 5-6 porțioare și amintește-ți că e cel mai sănătos să mănânci puțin și des.  

Rac

Știi deja că mănânci pe fond emoțional, iar aseară iar ai mâncat înainte să te culci. Ai obiceiuri nu foarte sănătoase, dar compensezi cu faptul că, dacă te aduni și te concentrezi, poți găti niște minunății cu mânuța ta. Deci controlează pornirile și ține-te de un program pe termen lung.  

Leu 

Ești o ființă caldă și entuziastă. Te recunoaște lumea după flamboaianța ta nativă. Deci, dacă vrei să slăbești, tu ești cea care trebuie să apeleze la vanitatea proprie, să meargă la o sală fancy de sport și să se antreneze să arate din ce în ce mai bine în hainele de antrenament.  

Fecioară 

Pentru că ești foarte mofturoasă și pretențioasă, ai șanse mici să devii genul de persoană care să își neglijeze aspectul. Dacă totuși ai depășit un pic numărul de kilograme, ție ți se potrivește un stil strict de viață. Organizarea și strictețea trebuie folosite în avantajul tău.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro