Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 septembrie 2018. PATRU evenimente astrale importante! Liniştea după furtună sau invers?

Horoscop săptămânal. Iată horoscopul săptămânal 3-9 septembrie 2018, prima săptămâna oficială a sezonului de toamnă 2018 şi a lunii septembrie, deşi vremea nu pare să indice aerul de toamnă. În afară de serile un pic mai răcoroase şi de unii copaci ce îşi respectă agendă de toamnă, încă pare că suntem în vară. Însă... din fericire, nu mai suntem în vară 2018 cea provocatoare în care evenimente cosmice ne-au cam zăpăcit. O vară cu 3 eclipse de Soare şi Luna şi cu 7 astre retrograde înseamnă o uriaşa energie care ne-a afectat pe toţi într-o formă sau altă. De la întâmplări personale la cele ale unor cunoscuţi ce ne-au bulversat tare de tot, aproape nimeni nu a rămas neatins de vară 2018.

01 sept. 2018, 17:54
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 septembrie 2018. PATRU evenimente astrale importante! Liniştea după furtună sau invers?

Cu asemenea energii si circumstante, nu este de mirare ca avem o stare de panica sau neclaritate pentru ca nu stim ce mai urmeaza.

Multi dintre noi chiar ne intrebam „ce mai urmeaza oare?”. Poate nici nu avem suficienta incredere ca energia lunii septembrie chiar se schimba in bine. Dar da! Chiar se schimba in bine. Haosul verii, blocajele frustrante si finalurile sub diverse forme se incheie. Dintr-o data, brusc, septembrie ne aduce altceva. Aceasta nu este o gluma cosmica ci o veste extrem de buna. Energia s-a schimbat si vom simti si intelege in septembrie de ce lucrurile s-au intamplat asa cum s-au intamplat peste vara, de ce s-a destramat ce trebuia sa se destrame. Acum vom vedea rezultatul, noul inceput, sensul a tot ce a fost si parea lipsit complet de orice logica.

Citeste aici si Horoscopul complet al lunii septembrie 2018!

Abundenta energiei zodiei Fecioarei ne aduce organizare, structura si constructia unei fundatii solide. Cand vine vorba de munca si sanatate/stare de bine, ne vom simti ca detinem controlul complet, ca stim ce sa facem, ca ne e usor sa ne fie bine.

Prima saptamana a lunii septembrie aduce deja 4 evenimente astrale ce contribuie la restabilirea noastra dupa zbuciumul ultimelor luni dar si asezarea noastra pe alt fagas.

Ziua de 6 septembrie 2018, joi, este o zi importanta cu dublu eveniment astral:

Saturn, planeta karmei, iese din retrograd si Mercur, planeta comunicarii si gandurilor, schimba semnul zodical si ajunge in Fecioara.

Ziua de 9 septembrie 2018, duminica este urmatoarea zi importanta a saptamanii, tot cu dublu eveniment astral: Venus, planeta armoniei si iubirii, schimba semnul si ajunge in Scorpion iar Luna este Noua si este in Fecioara.

Ce ne aduc aceste miscari astrale?

Joi, Saturn iese din retrograd, in Capricorn.

Saturn este retrograd o data pe an iar anul acesta a inceput din 18 aprilie. Saturn este planeta karmei, a disciplinei si al spiritului justitiar. Este planeta care ne face sa ne confruntam cu propria realitate. Saturn retrograd ne-a oferit ocazia sa ne uitam la diverse proiecte ale noastre din trecut. Daca lucrurile nu au fost facute cum trebuie sau din motivatia corecta pentru binele tau, Saturn retrograd iti ofera o privire rece si dura la ce nu a fost in regula si bine facut pentru tine, ca sa ai ocazia sa repeti, de data aceasta bine, si sa inveti ceva de aici, ca sa nu ti se mai intample asa niciodata. Tu ce ai experimentat in acest sens in ultimele 5 luni?

Saturn revenit in miscare directa in Capricorn ne sustine si trimite sa punem in practica ce am descoperit in ultimele 5 luni de retrograd. Perspectiva este mult mai luminoasa, slava Domnului, pentru acest tranzit direct, iar influenta lui Saturn acum este mai pozitiva decat inainte cand revenea din retrograd.

Ce inseamna concret iesirea lui Saturn din retrograd pentru fiecare zodie ? Vom reveni zilele urmatoare cu articol dedicat.

Joi, Mercur intra in Fecioara

Nu este un loc mai bun pentru Mercur de a fi decat in zodia Fecioarei ! Fecioara este una din zodia pe care Mercur o coordoneaza, deci aici se simte ca acasa. Mercur ghideaza felul in care gandim. Ne conduce ideile, felul in care procesam informatiile si cum le comunicam altora. Pentru ca Fecioara este un semn al mintii care pune accent pe precizie si practicalitate, Mercur in Fecioara poate fi o perioada incredibil de productiva pentru toata lumea.

Sa folosim din plin aceste zile, pana pe 22 septembrie cand Mercur iese din Fecioara, in care mintea ne este brici, vorbele ne sunt precise si suntem capabili sa comunicam cu altii mult mai eficient. Acum nu suntem interesati sa ne imbracam cuvintele in floricele, vrem sa ajungem direct la obiect.

De ceva trebuie sa fim atenti in acest tranzit, anume sa nu devenit hiper-critici. Discernamantul este un lucru bun, dar sub Mercur in Fecioara suntem asa de focusati in a gasi defecte incat ajungem sa insultam pe altii sau sa devenim frustrati de propriile defecte.

Duminica, Venus intra in Scorpion. Interesant si periculos!

Dupa ce a fost in echilibrata si armonioasa Balanta, planeta iubirii si armoniei relatiilor Venus ajunge, iata in Scorpion. Acesta este un tranzit interesant ce ne aduce anumite provocari in relatii. Venus intra in retrogradul sau – ce se intampla o data la un an si jumatate – tocmai aici, in Scorpion, pe data de 5 octombrie si iese din retrograd in luna noiembrie in Balanta, urmand sa revina in Scorpion pe 17 decembrie 2018.

Asadar, multa intersectie intre Venus si Scorpion anul acesta, si direct si retrograd, ceea ce inseamna ca este ceva aici pentru noi …

Venus in Scorpion inseamna intens, pasional, comis. Tinzi acum sa ai abordarea „totul sau nimic” in relatii.

Cand te gandesti la Scorpion, iti vine in minte vaduva neagra, amanta sau secretele bine pazite in cufere din dulap, secrete despre bani sau iubire. Aceasta intalnire dintre cele doua este una sexy, magnetica, irezistibila. Este o experienta vindecatoare si transformatoare. Venus in Scorpion are puterea sa obtina toate acestea si chiar mai mult.

Astrologia considera Scorpionul a fi o gazda dura pentru frumoasa si dulcea Venus. Scorpionului nu ii pasa de superficialitate si prefera sa alerge dupa o iubire transcedentala. Scorpionului ii place sa treaca de suprafata draguta si sa examineze intr-o relatie aspecte ce tin de putere, frica, sex si dorinta pasionala. Cu Venus in Scorpion, Venus renunta la amabilitatile sociale si sapa adanc in relatii ca sa gaseasca daca este nevoie sau nu de o schimbare…. Ai grija la posesivitate si la gelozie, ingrediente ce pot destrama acum mult mai usor o relatie!

Duminica, Luna Noua in Fecioara

Pana pe 9 septembrie, Luna este in continua descrestere de luminozitate pana ajunge in bezna totala ca sa reinceapa ciclul de 28 zile prin Luna Noua. Acum aceasta se intampla in Fecioara, semn in care este si Soarele ! Luna Noua inseamna mereu noi inceputuri, noi proiecte, noi vise si un nou ciclu emotional. Insa aceasta Luna noua este diferita pentru ca acum nu trebuie sa plantam seminte noi. Sub Fecioara, trebuie sa ne dam seama ce sa facem cu cele deja plantate. Te vei intreba „Incotro ma duc de aici in continuare cu acest proiect/aspect/relatie?”. Este nevoie sa iti dai seama cum sa folosesti tot la ce ai lucrat pana acum, ca sa creezi un fel diferit de nou inceput. Acum ca ai cules tot graul pentru care Fecioara este renumita ca l-a cultivat cu meticulozitate, cum ai de gand sa il folosesti?

Practic, o data cu Luna noua in Fecioara, abilitatile analitice ale Fecioare sunt puternic activate – de parca nu erau oricum activate fiind deja in zodia Fecioarei cu totii ! – si fiecare semn le poate folosi ca sa inteleaga mai bine ce curs de actiuni sa urmeze de acum incolo pentru ce deja si-a propus.

 Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 3-9 septembrie 2018:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vrei sa aduci ceva la un final ? Este timpul favorabil sa actionezi in asemenea directie fara sa fii nevoit sa implici si o alta persoana. Vei vedea ca si aceasta persoana va gasi beneficiul demersului tau, chiar daca nu este foarte incantata de el. Asta se intampla pentru ca vede buna intentie si intelege mental ca este mai bine asa.

In alta ordine de idei, va fi nevoie sa incepi sa te concentrezi si preocupi mai mult de detalii intr-un domeniu la care nu te asteptai.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Vei incepe sa te simti mult mai confortabil cand vine vorba sa accepti schimbari pe care nu le asteptai in mod necesar. Vor aparea oportunitati iar acestea fie iti permit o tranzitie usoara fie iti vor solicita atitudinea de a-ti asuma un anumit risc si sansa. Exista ceva solid si de incredere in toate oportunitatile ce iti apar, deci ai rabdare si incredere la randul tau ca sa vezi unde vor duce.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.