Horoscop Urania 18 - 24 februarie 2017: Săptămână cu conflicte mărunte, care pot strica o relaţie

Publicat: Vineri, 17 Februarie 2017 08:02 // Actualizat: Vineri, 17 Februarie 2017 08:02 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Urania 18 - 24 februarie 2017. O previziune astrala sapamanala realizata de Urania.

Berbec

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), regrete cu privire la o cheltuială care ar fi putut fi evitată sau la felul superficial în care au tratat un eveniment ori au neglijat o informație atunci când au luat o decizie bănească. Din 18 februarie, Soarele va tranzita zodia Peștilor, respectiv casa a XII-a. Berbecii vor resimți puternic impactul planetelor din acest sector care vor intensifica procesele interioare sufletești. Nativii vor da dovadă de emotivitate pe fondul unor trăiri profunde, bogate, speciale, care vor ține cont de sensibilitățile celor din jur. Dar, pentru ei, ca oameni de acțiune, această stare va fi percepută ca o frână în calea promptitudinii și vitezei lor specifice de reacție. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile ambalări cu privire la ideea sau la atitudinea pe care ar trebui să o adopte. Va fi vorba de implicare, de activism deși, din punct de vedere astral, aspectul indică mai degrabă exagerare și lipsă de moderație și prudență. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), persoane care au funcții și responsabilități vor fi obligate de împrejurări să acționeze cu „mână forte”, să fie dure, categorice, imperative în ceea ce decid ca program de acțiune și trasează altora ca responsabilități sau evaluează ca rezultat. Între 23 februarie seara și 24 februarie, Berbecii pot primi informații de la prieteni sau despre prietenii care îi vor surprinde. Nota generală a săptămânii va fi dată de prezența celor trei planete în tranzit prin semnul lor zodiacal care îi vor dinamiza, îi vor incita la acțiune și la inițiativă. Comportamentul lor va fi marcat de spontaneitate, promptitudine și eficiență. În ultimele zile ale săptămânii se vor intensifica tensiunile între ei și parteneri; disputele și controversele se vor ivi din senin iar Marte, guvernatorul lor, aflat și el în Berbec, îi va face combativi.

Taur

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20.53), discuții care nu fac plăcere cu partenerul de viață sau cu asociații, conflicte mărunte întreținute, și de o parte și de cealaltă, prin cuvinte care ustură sau prin șicane și ostilități vădite. Taurii vor dori să demonstreze că au dreptate cu orice preț. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa prietenilor și îi va face sociabili și plăcuți ori generoși față de o serie de cunoscuți și apropiați. Pentru aproximativ o lună se vor simți bine în compania prietenilor cu care au afinități comune. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21.08), intenția de a da un curs corect sau legal demersurilor în vederea unui câștig material sau bănesc. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19.18), etapă în care unii nativi vor simți nevoia de a-și limpezi gândurile, de a face curățenie în conștiința lor prin eliminarea principiilor care nu mai corespund realității. Alteori, Taurii vor constata că nu tot ceea ce-și doresc este posibil să fie realizat cu metodele folosite până acum, de unde și nevoia de a-și schimba atitudinea față de un scop sau un ideal, de a schimba felul de a acționa, deși util ar fi să supună unei analize atente și obiective felul în care s-au atașat de unele premise de viață care acum au mai degrabă profilul unei cramponări de trecut. Între 23 februarie seara și 24 februarie este posibil ca pe unii să-i deranjeze felul în care se vorbește despre ei. Nota generală a săptămânii o vor da planetele care traversează zodia Berbecului și care îi vor încărca pe mulți dintre subiecți cu patimă, “foc la inimă”, revoltă, dorință de revanșă sau enervare din cauza faptului că nu pot depăși niște limite și înfrânge niște bariere de viață personală, socială și/sau profesională; alte motive de nemulțumire pot fi provocate de disfuncționalitățile de la locul de muncă sau în legătură cu o activitate plătită.

Gemeni

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), nemulțumiri înăbușite cu greu, determinate de relațiile tensionate de la locul de muncă ori de manevrele ascunse ale unor rivali. Discrete stări proaste organice. Pe 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, plasându-se, astfel, în casa a X-a a ridicării în rang social sau profesional. Deși nu poate fi vorba de un succes propriu-zis, totuși, nativii se vor apropia de scopul pe care și l-au propus în dorința lor de afirmare și consolidare în și prin meserie. Întreaga lună va fi marcată de conturarea sau limpezirea unor orizonturi aspiraționale. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), chestiuni de normalitate, moralitate sau legalitate se vor naște în relațiile conjugale sau de afaceri ori în derularea unor contracte. Prudență, pe fondul procedurilor juridice (cercetări, anchete, procese, mărturii, apărări avocațiale), privește, în solidar, atât părțile cât și avocații angajați. Atenție la capcane și detalii. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), posibilă revizuire a unei investiții sau amânare a unei plăți. În lipsa de banilor, se poate renunța la unele proiecte pe termen nedeterminat. Între 23 februarie seara și 24 februarie, perioadă marcată de încredere, de curaj sau de avânt într-o chestiune de logică interioară care s-a destrămat pe fondul unor dezamăgirii de dată recentă sau al constatării inutilității unor demersuri. Posibilă soluție intuită, grație unei inspirații de moment. Întreaga săptămână va purta marcajul conflictual în relațiile cu prietenii (dialog, activități comune, idei neîmpărtășite reciproc, divergențe de scop, stil și metodă de acțiune). Gemenii vor persista în greșeală iar prietenii lor se vor încăpățâna și vor dori „dreptate” cu orice preț. Risc crescut de a se produce certuri sau despărțiri în cuplurile de îndrăgostiți.

Rac

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), Racii vor avea, trecătoare „strângeri de inimă” provocate de teama de a nu strica o relație afectivă, de a nu face un pas greșit, etc. pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a IX-a a cerului astral al Racilor și, de acolo, va dinamiza, timp de o lună, procesele de conștiință, mecanismele de înțelegere superioară a lucrurilor precum și nevoia firească de a se desprinde de contingent prin vise, idealuri, speranțe și de a-și construi un edificiu al împlinirii personale prin realizări speciale, diferite de etapele trecute. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), provocări la serviciu, născute de reorganizările care generează tensiuni între colegi sau între angajați și șefi și-i dezavantajează pe Raci. Discrete probleme de circulație arterială și de fiziologie a membrelor inferioare. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), premize dificile în legătură cu rezolvarea unei chestiuni contractuale unde apare o neregulă, o încălcare a legii sau o aplicare defectuoasă a ei. Nativii vor face eforturi pentru a-și apăra un drept, un principiu, o clauză. Între 23 februarie seara și 24 februarie, posibilă surpriză în legătură cu banii unei alte persoane (sau instituții), șansa de a găsi o explicație sau o cale de rezolvare ingenioasă, inteligentă, neobișnuită. Nota generală va fi dată pe premizele importante de viață. Racii doresc să progreseze, să se desprindă de trecut, să se afirme, să înceapă un nou capitol de viață prin alte funcții, responsabilități sau printr-o imagine rebranduită. Posibil conflict între intențiile nativilor de afirmare și progres social și limitările sau constrângerile pe care le ridică familia. În unele familii, furtunile pot tulbura intențiile de moment ale Racilor care își pot vedea amenințat statutul sau credibilitatea.

Leu

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), stare proastă interioară produsă de evenimentele care au loc în familia unui nativ. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa a VIII-a a relațiilor materiale cu diferite persoane sau instituții. Se întrevăd, pentru o lună de acum încolo, situații confortabile, gesturi plăcute chiar dacă nu substanțiale din punct de vedere bănesc. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), forfotă sentimentală. Neliniștea, frisonul sau interesul brusc pentru o persoană, aspirația pentru o poveste de dragoste care să-i smulgă din banalitatea existențială, îi pot face pe nativi să riște, să subestimeze avertismentele și să ignore sfaturile celor apropiați. Posibile succese în plan sportiv. Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), plictis la locul de muncă, stres, rutină, eventual volum mare de muncă. Între 23 februarie seara și 24 februarie, furtună într-un pahar cu apă în mediul conjugal. Exprimări puțin cam prea îndrăznețe sau inițiative hazardate care îi vor surprinde pe partenerii de afaceri sau de proiect ori chiar de viață. Nota generală va fi dată de dorința arzătoare de progres și afirmare, mai ales a celor tineri, care-i va pune pe jar..., pe foc..., în legătură cu pregătirea lor profesională și cu susținerea unor forme de verificare a cunoștințelor și atestare a abilităților dobândite prin diferite forme de învățământ superior care să le permită să ceară posturi de măsură ori să ajungă în funcții. Va fi un moment al efortului, al concentrării, al mobilizării resurselor interioare pentru a face față acestor examene. Cei care sunt deja abilitați pentru anume meserii pot face pasul următor, temerar, al ruperii de trecut (demisie, părăsirea țării, etc.) pentru a continua, la un alt nivel, evoluția lor socio-profesională. Acesta este substratul motivațional pentru decizii curajoase, riscante, vecine cu aventura.

Fecioara

Între 18 și 19 februarie (până la ora 20:53'), plăcerea de a „înțepa”, de a critica, de a face observații răutăcioase sau de a respinge vehement punctul de vedere al altcuiva. Pe 18 februarie, Soarele va intra în casa relațiilor parteneriale și, din această perspectivă astrologică, el va influența în bine relațiile conjugale, de afaceri și contractuale. Se va instala o binefăcătoare dorință de calm și împăcare, de atenuare a divergențelor mergând până la acceptarea condițiilor oneste de împăcare. Litigiile însă pot avea evoluții „lunecoase”, motiv pentru care este bine ca nativii să nu lase evoluția lucrurilor la întâmplare. Între 19 februarie seara și 21 februarie (până la ora 21:08'), posibile discuții aprinse cu rudele privitoare la felul în care ar trebui rezolvate chestiunile mărunte ce privesc respectarea condițiilor legale de posesie sau de administrare a patrimoniului comun (case, terenuri, utilaje). Între seara zilei de 21 februarie și 23 februarie (până la ora 19:18'), unele Fecioare nu vor da dovadă de flexibilitate afectivă sau de indulgență față de copiii lor. Între 23 februarie seara și 24 februarie, nu sunt excluse situațiile ciudate, evenimentele cu evoluție aparent inexplicabilă la locul de muncă sau zvonurile „greu de crezut”. Acolo unde predispoziția acestor tranzite va fi amplificată de relația cu cerul nașterii lor, se poate anticipa o acutizare a aspectelor generate de un conflict care pleacă de la bani. Fecioarele se pot confrunta cu ostilitatea, cu atitudinea refractară, inexplicabilă, a unor persoane, în nume propriu sau din postura oficială de reprezentanți ai unor instituții, care refuză să le aprobe cererile, să le accepte acte, dosare, documentații sau argumente într-un litigiu. Opoziția îndârjită a unor persoane poate face imposibilă derularea unui proces de partaj, a unei moșteniri, a ieșirii din indiviziune sau a intrării în posesia unui bun sau a unei sume de bani cuvenite.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6662
RON
18 Jun
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H