HOROSCOP URANIA: Supărări reţinute, iubiri răbufnite, Luna Plină cu efecte neaşteptate asupra multor zodii

Cel mai important eveniment al perioadei cuprinse între 13 şi 19 august va fi faza Lunii Pline din 18 august prin opoziţia Soarelui în Leu cu Luna în Vărsător. Al doilea eveniment este legat e traseul planetei Saturn care, pe 14 august, va reveni la mersul direct, grad la care s-a aflat pe 20 decembrie 2015, permiţând evenimentelor din acea perioadă, care nu au mai evoluat, reluarea sau deblocarea lor.

RomaniaTV.net
12 aug. 2016, 07:37

Berbec

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), se poate contura o perioadă zbuciumată legată de muncă, activitate profesională desfășurată în mod public sau în legătură cu străinii, străinătatea, instituțiile din țară și străinătate. Unora, o serie de inițiative le vor fi respinse sau contestate. Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), va fi nevoie de efort pentru a depăși o etapă de stres. Este nevoie de răbdare, de stăpânire de sine, de autocontrol.

Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), se poate înregistra o surpriză provocată de unul sau mai mulți prieteni de care nativul va începe să depindă prin relațiile sociale sau scopurile comune. În plan sentimental, mai ales bărbații, și mai ales cei tineri, se pot îndrăgosti brusc sau pot face o pasiune pentru ceva care le dă alte satisfacții în afara dragostei, a romance-ului sau a sexului: sporturile, pariurile, concursurile, distracțiile ce conțin o doză de risc, de pericol asumat de dragul adrenalinei.

Între seara zilei de 18 august și 19 august, casele a VI-a și a XII-a vor fi puternic solicitate de cele șase planete aflate în opoziție cărora li se alătură Nodurile lunare. Efectele se vor vedea, în majoritatea cazurilor, în starea de spirit sau în funcționarea organismului care, suprasolicitat întreaga săptămână, va da semne de epuizare. Neliniștea interioară, insomnia, dezordinea existențială vor trăda o stare fizică precară.

Atenție la evenimentele, fie ele și minore, care se vor petrece la locul de muncă și care pot anticipa schimbări administrative. În funcție de natura muncii pe care o depun și a răspunderii ce le incumbă, se pot naște crize de conștiință care vor avea ca motiv dezacordul lor cu interesele cărora li se subordonează o activitate ce-i implică direct și pe care sunt obligați de împrejurări să o accepte pe principiul „n-am încotro”.

Taur

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), preocupări legate de câștiguri în varii condiții permise sau justificate prin vârstă, statut social și material. Tentația de a face niște speculații de pe urma cărora se așteaptă un câștig material va fi destul de mare dar, totodată și destul de greu de dus la bun sfârșit.

Pentru a evita pierderea banilor, prin acceptarea unor riscuri insuficient cunoscute ori estimate, este bine ca nativii să nu se entuziasmeze prea repede și să accepte combinații prezentate atractiv.

Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), nu se poate vorbi de evenimente concrete ci mai degrabă de „stări” ale conștiinței care îi vor lua cu asalt. Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), cariera unora poate să înceapă fulminant (mai ales dacă sunt tineri).

Alteori, dacă sunt maturi și deja afirmați, atunci poate fi vorba de o numire spectaculoasă, de un premiu, de o schimbare. Dacă aceste salturi de imagine sau de rang socio-profesional se bazează pe asocieri și parteneriate atunci aceste succese de moment vor purta un potențial de risc și de degradare a lor până la jumătatea lunii februarie 2017.

În funcție și de harta natală a Taurilor s-ar mai putea vorbi de încercări publice, de conflicte sonore, de opoziții drastice, de luptă pentru putere. Între seara zilei de 18 august și 19 august, prietenii vor juca un rol agreabil în viața de zi cu zi a acestor nativi.

Întâlnirile cu aceștia vor fi plăcute, discuțiile armonioase sau chiar profitabile. Casa sentimentelor va purta amprenta celor doi benefici așa că, pe acest fundal astral, se pot produce împăcări, apropieri, situații favorabile care să le permită dezvăluirea unor trăsături frumoase de caracter sau de comportament. Relațiile cu copiii vor fi privilegiate: conceperea unui copil, nașterea sau comunicarea părinte/copil ar trebui să evolueze normal, bine sau în chip fericit.

Gemeni

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), se va contura un puternic impact afectiv al evenimentelor, în majoritate dizarmonice, conflictuale, asupra nativilor. Unii ar putea fi obligați să accepte renegocierea unor contracte, pe fond, sau doar a unor clauze.

Cadrul general al discuțiilor va fi unul încordat, marcat de ieșiri nervoase de ambele părți, de apel la legislație sau la criterii morale, profesionale, personale. Aspect dificil și greu de controlat în cazul unor procese sau conflicte. Nota generală este de blocaj, de opoziție a unor persoane cu funcții înalte în a căror responsabilitate cade rezolvarea sau exprimarea unei poziții oficiale ce va sta la baza deciziilor și procedurilor ulterioare.

Relațiile matrimoniale pot suferi de pe urma unor poziții ireconciliabile ce trădează interesele materiale ale unuia dintre parteneri. Risc de a se rupe înțelegerile de afaceri. Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), încurcături materiale (nu întotdeauna sau obligatoriu bănești) care vin dinspre familie și care privesc casa, patrimoniul, gospodăria, administrarea bunurilor etc.

Conflict între interesele familiei din care provin și ipostazele publice sau rangurile și demnitățile unui nativ la care acesta accede. Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), posibilă revelație interioară, iluminare sau limpezire a ideilor.

Cei tineri se pot remarca prin felul în care gândesc, vorbesc, susțin o idee, un proiect sau se prezintă în faza unei comisii de evaluare. Succes școlar, pedagogic sau legat de o etapă de perfecționară profesională. Vești surprinzătoare din afara țării; scurte călătorii neprevăzute. Între seara zilei de 18 august și 19 august, revin problemele profesionale sau de menținere în funcție. Unii, din motive familiale sau personale, vor opta să se retragă din prim-planul atenției publice.

Rac

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), controverse și situații care provoacă iritare la locul de muncă. Discuții intense dar fără rezultat cu privire la stilul de muncă, la eficientă, de prevederile unii regulament. În această perioadă, ca de altfel în întreaga săptămână, nu sunt indicate eforturile musculare, exercițiile sportive epuizate sau munca fizică axată pe cărat, ridicat, mutat greutăți. Pot fi afectate țesuturile musculare, tendoanele, oasele sau poate fi perturbată circulația arterială.

Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), posibile supărări reținute, nerostite sau formulate lapidar. Stresul celor care dețin funcții publice va fi ridicat și el va arunca o povară grea pe întreaga activitate cotidiană.

Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), Luna Plină își poate răsfrânge influxurile pe una din cele două ale banilor și veniturilor sau chiar pe ambele, în funcție de viața și evenimentele în care este implicat un nativ din Rac.

Nota fundamentală este de schimbare bruscă, de situație care evoluează dinamic, nota particulară sub care ea se poate concretiza ține însă și de horoscopul nașterii fiecărui nativ. Astfel, unii Raci s-ar putea vedea nevoiți să onoreze o plată (taxă, amendă, despăgubire) provocată de copilul/copii săi.

Între seara zilei de 18 august și 19 august, drumurile pot modifica în ultima clipă programul obișnuit. Plecările pot fi perturbate de evenimente care să-i oblige pe nativi să facă demersuri pe lângă instituții administrative pentru a îndeplini toate formalitățile neglijate sau amânate ori modificate în ultimul moment.

Sunt vizate călătoriile în țară și în străinătatea, cele de scurtă durată dar și cele pe termen lung sau plecările definitive. Există numeroase indicii care pun accentul pe examene, întreceri, concursuri cu miză profesională în domenii tehnice sau vocaționale.

Leu

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), continuă să se manifeste cu putere chemarea verii, a vacanțelor, a plăcerilor solare, a distracțiilor care le permit nativilor să trăiască din plin viața. Ca și săptămâna trecută, sportul, întrecerile, provocările sunt acum „onorate” de către Lei cu toată puterea ființei lor.

Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), nativii vor fi obligați să se resemneze și să se preocupe de muncă, de activitățile profesionale curente, chiar dacă acestea nu le dau prea mare satisfacție.

Pe de altă parte o problemă salarială sau contractuală va avea darul de a-i „cuminți”: fie că doresc să renegocieze veniturile, fie restructurările despre care se vorbește la locul lor de muncă au darul de a-i face să-și înfrâneze multe dintre tendințele „evazioniste” (absențe, venit târziu la lucru și plecat devreme, eschivări de la datorie, plasarea sarcinilor lor de serviciu colegilor sau tratarea lor cu superficialitate pentru a nu intra pe lista disponibilizabililor).

Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), un eveniment de natură partenerială se poate produce ca o consecință a demersurilor anterioare alteori, însă, surprizele îi pot „lua pe sus”. Unii se pot căsători la fel de bine cum, alții, se pot hotărî să divorțeze; unii pot semna contracte iar alții pot demisiona spectaculos dintr-un colectiv, dintr-un proiect. Nu sunt excluse nici întorsăturile fulminante în desfășurarea litigiilor sau proceselor.

Între seara zilei de 18 august și 19 august, discuții, tranzacții încercări de a rezolva pe calea dialogului o chestiune bănească. Șansele de reușită sunt însă precare. Totuși, indicat ar fi să nu se tergiverseze rezolvarea unor câștiguri bănești sau reglementarea problemelor patrimoniale pentru că Marele Benefic nu va mai sta în zodia Fecioarei decât două luni.

Fecioara

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), nativii vor dori să dea stabilitate unei relații afective sau vor dori să se lămurească cu privire la natura unei relații sentimentale. Vor face un efort de luciditate și nu vor precupeți nici un efort pentru a afla detalii despre persoana care le e dragă sau care îi interesează la modul cel mai serios. De aceea, vor adopta un stil de a se purta rezervat și prudent (fără efuziuni) și destul de discret (fără mărturisiri și promisiuni).

Dacă se pune problema căsătoriei atunci, între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), vor cântări atent dacă persoana și relația cu ea merită investiția unui angajament pe termen lung. Nu chiar tot ceea ce vor afla despre partenerul lor actual este de natură să-i entuziasmeze. Uneori, vor fi dezamăgiți și triști.

Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), stres organic ca efect al puternicelor influxuri ale fazei de Lună Plină în Vărsător care are loc pe casa a VI-a. Astfel că, persoanele ce se știu cu afecțiuni cardio-vasculare ar fi indicat să se odihnească, să-și ia medicamentele cu sfințenie, să nu facă excese de nici un fel (cel alimentar ar doar unul dintre ele!).

Posibile surprize la locul de muncă.  Uneori, evenimentele care au loc la serviciu cad „ca un trăsnet”, dând activitatea respectivului sector peste cap. Între 16 august (seara) și 17 august, riscul ca Fecioarele să intre în bucluc pentru că nu s-au putut abține și au dat o replică dură cui nu trebuia, că s-au amestecat în conflictul altora, va fi mare.

Oportunitatea de a tăcea în fața provocărilor nu este intuită imediat ceea ce va permite gafelor să zburde. Între seara zilei de 18 august și 19 august, toate relațiile parteneriale, de afaceri, procesuale, contractuale, negocierile și consultările vor da în clocot în modul cel mai spectaculos cu efecte, uneori, dramatice.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro