Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 13 DECEMBRIE 2018. Este ceva în aer

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 13 DECEMBRIE 2018 ; Luna se muta din Varsator in Pesti, ajutandu-ne sa ne conectam cu altii atat pe plan emotional cat si intelectual. Da, suntem cu totii un intreg, iar acum sunt mari sanse sa simti acest lucru pe masura ce Luna intra in cel mai spiritual semn din zodiac. Ce inseamna asta pentru tine ? Este timpul sa scapi de starea de singuratate prin conexiune – emotionala, spirituala, sociala.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 21:19
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 13 DECEMBRIE 2018. Este ceva în aer

Asadar, dupa ce Varsatorul ne umple mintea cu idei mari in prima parte a zilei, sa nu fii surprins daca ziua devine mai ciudata pe masura ce evolueaza si isi schimba energia.

Mercur este in Sagetator de ieri, deci avem drum deschis pentru tot ce e mai bun in gandit si vorbit!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Mentine-ti un aer detasat azi. Simte-te liber sa te scufunzi in lumea ta de fantezie si lasa-ti emotiile sa te duca in alt taram. Azi e una din acele zile in care ai putea veni cu o inventie sau creatie ce iti poate ajuta viata dar si a altora care aud de ea. Lasa-ti imaginatia sa preia controlul si sa te duca cu ea in lumea sa. Impartaseste starea usoara sufleteasca cu altii.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poti vedea ca lucrurile sunt mult mai lejere decat erau acum cateva zile. Este o zi buna sa iti lasi corpul fizic sa se odihneasca si mintea sa se duca in taramul fanteziilor. Fa o baie fierbinte si scufunda-te in ea cat simti nevoia. Relaxeaza-ti mintea si detaseaza-te de datorii si obligatii. Nu te mai ingrijora pentru ce ai de facut a doua zi, concentreaza-te doar pe ziua de azi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O mare greutate ar trebui sa se ridice de pe umerii tai azi. aerul a inceput sa se curete si vantul comunicarii bune a reinceput sa sufle si spre tine. Asculta cu atentie zumzetul din aer. Poti invata multe atunci cand te acordezi pe fanteziile altor oameni. Ai grija sa mentii o minte deschisa dar si o inima deschisa. Discuta cele mai recente realizari cu cine simti. Vei avea ceva important de invatat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.