Horoscopul zilei pentru JOI 29 NOIEMBRIE 2018. Tu ce primeşti din energia momentului?

Iata horoscopul zilei de JOI  29 NOIEMBRIE 2018; Luni si Marti a avut loc o intalnire de aur in Sagetator dintre Soare, Jupiter si Mercur prin conjunctiile astrale ce au avut loc intre aceste astre importante. Este o intalnire anuala care deschide in asa mare masura "portile cerului" pentru noi, incat este foarte bine sa profitam toata saptamana de aceasta puternica energie benefica si norocoasa.

28 nov. 2018, 20:49
Horoscopul zilei pentru JOI 29 NOIEMBRIE 2018. Tu ce primeşti din energia momentului?

Sunt cele mai bune zile posibile sa vii cu o viziune mareata despre ce vrei sa obtii in 2019 si ce fel de viata vrei pentru tine incepand de acum. 

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun : ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres. Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna.

Cand doua planete sunt in conjunctie, ele calatoresc aproape una de alta in acelasi semn zodiacal. Drept rezultat, isi amesteca energiile. Aceasta poate duce fie la o alianta extrem de puternica – ca o megadoza din una din energii – fie prea mult din ceva bun. Sigur, depinde si ce planete sunt in conjunctie ! (de exemplu, cand nelinistitul si rebelul Uranus este cu razboinicul Marte, poate aduce multa tensiune in loc de relaxare).

Soarele este individualitatea noastra si este planeta cu care rezonam cel mai mult. Soarele este cea mai mare planeta, este datatorul si sustinatorul vietii si luminii.

Jupiter este urmatoarea planeta ca si marime, de fapt este cea mai mare planeta a sistemului nostru solar. Jupiter, uriasa minge de gaz, este asociata in astrologie cu cresterea, abundenta, norocul, expansiunea.

Jupiter a fost asociat mereu si cu credinta si increderea. Avem nevoie cu totii de Jupiter in viata noastra, avem nevoie de ceva in care sa credem, ceva mai mare decat noi.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Gandurile pozitive si marile idei ar trebui sa iti domine mintea acum. Si datorita aspectelor astrale speciale ale acestor zile de final de noiembrie, lumea poate deveni locul tau de joaca. Sunt multe de luat in calcul dar tu simti ca sunt destule oportunitati ce te asteapta daca esti dispus sa te misti spre ele. Oricum, primul pas spre noul tu poate sa ti se para cel mai greu, dar merita.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti deosebit de interesat sa intelegi natura celor din jurul tau, inclusiv a ta. Oamenii sunt foarte rar asa cum apar la suprafata. Cu cat sapi si mergi mai adanc, cu atat gasesti lucruri care sunt contrar asteptarilor tale. Acum ai oportunitatea de a invata sa accepti pe cineva asa cum este, desi vei descoperi ca nu este asa cum parea.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ziua de azi ar putea fi una plina de conversatie stimulatoare care sa aiba repercursiuni pentru viitor. Oamenii cu care te conectezi vor avea abilitatea sa iti deschida usi noi sau sa te invite sa te alaturi unei echipe de lucru pe un proiect sau plan fascinant. S-ar parea ca esti tras spre ceva mare si foarte bine ca e asa. Doar asigura-te ca este cu adevarat pentru tine inainte sa te comiti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.